Bel ons: 0800-1246
GlasGarage Beoordelingen 9,3 / 10  - 5602 klanten
Terug naar overzicht

GlasGarage Stede Broec

Klantenvertellen over GlasGarage Stede Broec
GlasGarage Stede Broec Beoordelingen 9,3 / 10  - 85 klanten
Laden..
Foto van voorkant pand vestiging GlasGarage Stede Broec - Desktop

Over GlasGarage Stede Broec

GlasGarage Stede Broec is gevestigd aan de Industrieweg 15E in Grootebroek en is onderdeel van Auto-Totaal. Bij dit full service autobedrijf kunt u terecht voor alles dat met uw auto te maken heeft. Ook staan zij altijd voor u klaar met een snelle en flexibele service. Of er dus een barst of een sterretje in uw autoruit zit, of het nou om een reparatie of een vervanging gaat en of u nou in Hoorn, Enkhuizen of Grotebroek woont: GlasGarage Stede Broec helpt u graag weer op weg.

Bent u wel of niet verzekerd tegen ruitschade?

Of een autoruitvervanging of –reparatie voor u gratis is, is afhankelijk van hoe u bent verzekerd.

Bent u WA verzekerd?
Dan wordt een autoruitreparatie of –vervanging niet vergoed door uw verzekeraar. U kunt bij ons vrijblijvend een WA prijsopgave aanvragen.

Bent u WA beperkt casco verzekerd?
Een ruitreparatie is voor u in de meeste gevallen gratis. Voor een autoruitvervanging betaalt u meestal enkel het eigen risico dat vooraf door uw verzekeraar is vastgesteld.

Bent u WA volledig casco verzekerd?
Dan is een reparatie of vervanging van uw autoruit in de meeste gevallen gratis. Wij regelen het papierwerk met uw verzekeraar.

Wilt u zeker weten of een autoruitvervanging of –reparatie voor u gratis is?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 0800 – 1246. Onze vestiging in Stede Broec kan u vertellen hoe u bent verzekerd en of een reparatie of vervanging voor u gratis is.