Sterretje repareren

Met ruim 90 vestigingen altijd dichtbij en 24/7 bereikbaar

Bel ons gratis button GlasGarageBel ons gratis GlasGarage

Sterretje repareren

Sterretje in uw voorruit? U bent niet de enige. Ongeveer 10% van de Nederlandse automobilisten rijdt rond met een beschadigde autoruit. Een sterretje ontstaat vaak tijdens het rijden door opspattende stenen of stukjes asfalt. Heeft u een ster of scheur in uw voorruit? Kom dan direct naar GlasGarage en voorkom doorscheuren!

Sterreparatie

Een ster of scheurtje in de voorruit kan makkelijk leiden tot een onherstelbare breuk. Zeker bij schommelende temperaturen, bijvoorbeeld als u de airconditioning aanzet in zomers weer. Gelukkig kunt u ergere schade, voor zowel uw auto als uw portemonnee, voorkomen. Sterren of scheuren in uw ruiten zijn namelijk vrij gemakkelijk te repareren mits ze niet groter zijn dan een twee euromuntstuk.

Sterretje in uw voorruit repareren bij GlasGarage

Met onze hars-injectiemethode verdwijnen sterren en scheurtjes vrijwel geheel en krijgt u levenslang GlasGarage-garantie. Reparatie van de voorruit wordt in de meeste gevallen (vanaf WA+) compleet vergoed door uw verzekeringsmaatschappij. Wilt u zeker weten of sterreparatie ook door uw verzekerd wordt? Neem dan contact met ons op via 0800-1246.

Afspraak maken?

Bent u verzekerd tegen ruitschade? Maak hier een afspraak of bel: 0800-1246.

Prijsopgave aanvragen?

Alleen WA verzekerd? Vraag hier vrijblijvend uw prijsopgave aan of bel: 0800-1246.

Vraag een gratis autoruitsticker aan

Een klein sterretje in uw voorruit? Dat komt altijd ongelegen. Een sterretje kan altijd in een barst veranderen. Tip: reparatie is vaak nog mogelijk, maar wees er op tijd bij.

GlasGarage heeft voor u de speciale ‘Voor het geval dat’ autoruitsticker. Die plakt u over het sterretje in uw voorruit. Zo voorkomt u dat er vocht of vuil bij komt waardoor reparatie beter mogelijk is. Haal uw gratis autoruitsticker op bij een van onze dichtstbijzijnde vestiging of online via ons contactformulier.

Voordelen autoruitsticker

  • Geschikt voor kleine beschadigingen (tot 20 mm).
  • Voorkomt ophoping van vuil in een sterretje.
  • Altijd de GlasGarage contactgegevens bij de hand.
  • Maak bij een sterretje in uw voorruit snel een afspraak voor reparatie.

Beoordeel uw autoruitschade en maak direct een afspraak

Wat voor auto u ook heeft, hoe klein of groot de schade ook is: GlasGarage helpt u snel en veilig weer op weg.

  • 24 uur per dag bereikbaar. Voor een snelle (tijdelijke) oplossing.
  • Altijd in de buurt. Ruim 90 vestigingen door heel Nederland.
  • Ook op locatie. Mits dit noodzakelijk is en uw verzekerings-/ leasemaatschappij akkoord geeft. Daarnaast moeten de weersomstandigheden dit toelaten.
  • Perfect resultaat. We gebruiken uitsluitend (OEM goedgekeurde) ruiten en kitten die de autofabrikanten zelf gebruiken en/of voorschrijven.
  • Alles geregeld. Wij regelen alles met uw verzekeraar.
  • Levenslange garantie op montagefouten.

Veelgestelde vragen

Wanneer moet/mag een voorruit vervangen worden?

GlasGarage repareert wanneer het kan, vervangt als het moet. Een vuistregel is dat wanneer de schade van een ster of barstje kleiner is dan een muntstuk van twee euro, de schade gerepareerd kan worden. Een ster zo groot als een twee euromunt direct in het bestuurders gezichtsveld, is niet verplicht tot reparatie. Dezelfde ster elders op de ruit wel. Een ster of barst groter dan een muntstuk van twee euro is niet meer op te vullen met hars.

Wat kost het om ruitschade te laten herstellen?

De kosten van ruitschadeherstel hangen af van verschillende factoren. Allereerst is het van belang om te weten of en hoe u verzekerd bent voor ruitschade. Daarnaast hangt het af van het soort ruitschade en welke ruit hersteld dient te worden.

Hoe ben ik verzekerd?

Een WA-verzekering, waarmee schade die u heeft veroorzaakt bij iemand anders vergoed wordt, is in Nederland voor elk motorvoertuig verplicht. Of u een aanvullende verzekering heeft, kunt u navragen bij uw verzekeringsmaatschappij, tussenpersoon of nakijken in uw verzekeringspapieren. De vestiging van uw keuze kan u helpen bij uw verzekeraar na te gaan in hoeverre ruitschadeherstel in uw geval wordt vergoed.

Met ruim 90 vestigingen
Is GlasGarage altijd in uw buurt!

Landkaart vestigingen GlasGarage

Beoordeel uw ruitschade en maak direct een afspraak.