Over ons

Over ons

Met ruim 90 vestigingen altijd dichtbij en 24/7 bereikbaar

Bel ons gratis button GlasGarageBel ons gratis GlasGarage

GlasGarage ‘altijd dichtbij’

GlasGarage is in korte tijd uitgegroeid tot dé autoruitspecialist van Nederland. Met ruim 90 vestigingen door heel Nederland beschikt GlasGarage over het grootste netwerk binnen de branche. GlasGarage is dan ook ‘altijd dichtbij’!

Bij GlasGarage bent u verzekerd van een betrouwbare, snelle en kwalitatief hoogstaande dienstverlening. Niet in de laatste plaats omdat we zijn aangesloten bij FOCWA, een keurmerk dat garant staat voor kwaliteit.

Glasgarant

Bij de stichting Glasgarant zijn meerdere verzekeraars aangesloten die het afwikkelingsproces van autoruitschade voor verzekerden goed en vlot willen laten verlopen. Afhankelijk van uw polis, en of het een ruitreparatie of ruitvervanging betreft, betaalt u minder of zelfs geen (standaard) eigen risico als u uw autoruitschade laat herstellen via de Glasgarant-regeling. Glasgarant streeft continu naar een zo hoog mogelijke klanttevredenheid; voor u een goed gevoel om te weten dat GlasGarage is aangesloten bij Glasgarant.

FOCWA erkend

Alle GlasGarage vestigingen zijn erkend als FOCWA autoruitherstelbedrijf. Onze autoruitspecialisten zijn, volgens de richtlijnen van FOCWA en VOC (Vakopleiding Carrosseriebedrijf), volledig opgeleid en gecertificeerd.

Wij regelen alles met uw verzekeraar

De afhandeling met uw verzekeraar nemen wij u graag uit handen. Wij werken samen met bijna alle verzekeringsmaatschappijen. Wij regelen voor u dan ook de verdere financiële afhandeling.

Focwa logo
Glasgarant logo

Bij ruitschade helpen wij u snel weer op weg
en u bent verzekerd van kwaliteit en uitstekende service.

Met ruim 90 vestigingen
Is Glasgarage altijd in uw buurt!

Landkaart vestigingen GlasGarage

Duurzaam Repareren

Alle vestigingen van GlasGarage hebben het certificaat ‘Duurzaam Repareren’. Het staat garant voor het werken met milieuvriendelijke alternatieven. Zo worden er geen vervuilende bestanddelen gebruikt. Reststoffen worden verantwoord afgevoerd. Reparaties en vervangingen gebeuren op  milieubesparende methodes. Het terugdringen van de CO2 uitstoot is daarbij een belangrijk doel. Daarom zet GlasGarage vervangende auto’s in met een beperkte CO2-uitstoot. Duurzaam werken is niet per definitie duurder. Het levert zelfs een kostenbesparing op.

Groengedaan logo medium

Een autoruit repareren of vervangen is vakwerk.

GlasGarage is dé specialist in autoruiten, waar uitstekend opgeleide vakmensen met de nieuwste technieken uw autoruit repareren als het kan en vervangen als het moet.

Bij GlasGarage werken uitsluitend vakmensen, bij wie uw auto in goede handen is. Onze vakmensen mogen zich alleen na een gedegen vakopleiding specialist noemen in reparatie van autoruiten, vervanging van autoruiten en het vakkundig kalibreren van veiligheidssystemen.

Wat voor auto u ook heeft, hoe klein of groot de schade ook is: GlasGarage helpt u snel en veilig weer op weg. GlasGarage werkt bij voorkeur onder de ideale omstandigheden van een vestiging. Maar het repareren of vervangen van een autoruit kan ook op locatie. Informeer bij de vestiging van uw keuze voor de mogelijkheden.

Repareren van uw autoruit doen wij zonder risico voor u.  GlasGarage geeft levenslang garantie op werkzaamheden. Verandert tijdens of na de reparatie de ster toch in een scheur of barst, dan zal de ruit alsnog moeten worden vervangen. Wij zullen dan bij vervanging van de ruit de kosten van de sterreparatie crediteren. Mocht een ruit na vervanging stuk gaan door montagefouten, dan wordt deze kosteloos vervangen.

Wie op zoek is naar reparatie of vervanging van autoruiten is bij de autoruitspecialisten van GlasGarage in goede handen. Maar ook voor het kalibreren van rijhulpsystemen (ADAS – Advanced Driver Assistance Systems) kan u bij GlasGarage terecht. Als de richtlijnen van de autofabrikant dit voorschrijven, moeten deze rijhulpsystemen na een voorruitvervanging worden gekalibreerd. GlasGarage beschikt over de vakmensen en de specifieke apparatuur die daarvoor nodig is.

GlasGarage, specialist in autoruiten

  • Repareren als het kan, vervangen als het moet.
  • Alle autoruiten. Elk merk auto, elk type.
  • Ook op locatie. Mits dit noodzakelijk is en uw verzekerings-/ leasemaatschappij akkoord geeft.
    Daarnaast moeten de weersomstandigheden dit toelaten.
  • Levenslange garantie op montagefouten.
  • Kalibreren rijhulpsystemen. 100% volgens de richtlijnen van autofabrikanten.

Weet waar u aan toe bent.

De specialisten van GlasGarage nemen een aantal vragen met u door. Dat kan telefonisch, kom langs of maak een afspraak. U verkrijgt op deze manier inzicht of de ruitschade in het algemeen gedekt wordt door uw verzekerings-/leasemaatschappij.