Bel ons: 0800-1246
GlasGarage Beoordelingen 9,3 / 10  - 5720 klanten
Klant, balie, monteur, medewerker, garantie, garantiebewijs, GlasGarage

Onze zekerheden

Bij GlasGarage bent u verzekerd van een goede service. Lees hier meer over onze zekerheden of maak direct een afspraak. 

Dichtstbijzijnde vestigingen

Meer dan 80 vestigingen

GlasGarage is altijd dichtbij. Met meer dan 80 vestigingen, verspreid over heel Nederland, hebben we de grootste landelijke dekking binnen de autoruitherstelbranche.  Of u nou dus midden in Amsterdam woont, in het hoge noorden of in het uiterste zuidelijke puntje van Limburg, er is altijd een GlasGarage bij u in de buurt.

24/7 service

Onze specialisten staan 24/7 voor u klaar. Dat betekent dat u niet alleen 24/7 telefonisch een afspraak kunt maken via 0800-1246, maar dat we u ook 24/7 weer op weg helpen. Is er midden in de nacht in uw auto ingebroken? Dan staan we voor u klaar om direct een noodruit te plaatsen. Heeft u in de vroege ochtend ruitschade? Ook dan zijn onze specialisten u van dienst.

Expertise

Uw auto is bij de experts van GlasGarage in goede handen. Wij zorgen ervoor dat al onze specialisten gecertificeerd zijn. Zo zijn ze altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en bent u gegarandeerd van kwalitatief uitstekend autoruitherstel. Onze specialisten verdienen dan ook met recht de titel autoruitspecialist.

Garantie

Bij GlasGarage garanderen we dat onze specialisten perfect werk afleveren. Daarom krijgt u altijd garantie op het door ons uitgevoerde werk. Heeft u een sterretje in uw voorruit? Dan repareren we dat perfect. Heeft u een barst in uw voorruit? Dan plaatsen we perfect een nieuwe autoruit. Bij GlasGarage bent u verzekerd van uitstekend autoruitherstel.

Vervangend vervoer

Wij hebben vervangend vervoer voor u klaarstaan. Moet uw autoruit vervangen worden, maar heeft u geen tijd om te wachten totdat deze klaar is? Geen probleem. We hebben altijd een leenfiets, -scooter of -auto die u kunt gebruiken.

Maak een afspraak

Heeft u autoruitschade? Dan bent u bij GlasGarage aan het juiste adres een afspraak. Klik op de knop hieronder en maak direct een afspraak.

Monteur, voorruit, autoruit, ruit, auto, schade, ster, sterretje, repareren, reparatie