Kosten

Met ruim 90 vestigingen altijd dichtbij en 24/7 bereikbaar

Bel ons gratis button GlasGarageBel ons gratis GlasGarage

Autoruitschade? Kosten vindt u hier:

Wat kost autoruitschade repareren? Het antwoord op deze vraag kunnen we niet in één prijs vangen. De kosten voor het repareren of vervangen van een voorruit, zijruit of achterruit zijn namelijk afhankelijk van het automerk, type en de ruit die gebruikt is. Op deze pagina leest u hoe GlasGarage de prijs bepaalt.

Repareren of vervangen?

Bij GlasGarage geldt: repareren als het kan, vervangen als het moet. Een voorruit kan soms gerepareerd worden. Hier hebben we een vuistregel voor. Is de ster of het barstje kleiner dan een muntstuk van 2 euro? Dan kan de schade vaak gerepareerd worden. Een achterruit of zijruit moet altijd vervangen worden bij schade.

Kijk bij kosten autoruit reparatie of kosten autoruit vervangen voor meer informatie over repareren of vervangen.

Bent u verzekerd voor ruitschade?

Dan handelen wij alles direct af met uw verzekeringsmaatschappij. U hoeft dus niets voor te schieten of te declareren. Wel zo handig toch! Wanneer u WA-verzekerd bent of een eigen risico moet betalen, ontvangt u een factuur die u kunt afrekenen bij de vestiging.

Direct een prijsopgave aanvragen? De specialisten van GlasGarage nemen graag een aantal vragen met u door om de prijs te bepalen. We vertellen u daarna exact wat het gaat kosten en of uw verzekerings- of leasemaatschappij de kosten dekt. Zo weet u direct waar u aan toe bent. Neem contact met ons op, of maak direct een afspraak en kom langs in één van onze vestigingen. Met zoveel locaties is er gegarandeerd eentje in de buurt.

Niet alleen voor de prijs naar GlasGarage
GlasGarage helpt u weer snel veilig de weg op. Welke auto en wat voor schade u ook heeft.

24/7 bereikbaar voor spoedgevallen
Bij spoedgevallen zijn we zijn ieder uur van de dag bereikbaar. Zo helpen we u altijd met een snelle (tijdelijke) oplossing.

Altijd in de buurt
Met ruim 90 vestigingen door heel Nederland zijn we altijd in de buurt. Van Appingedam tot Zierikzee.

Ook op locatie
Wilt u niet met schade de weg op? Wanneer het weer het toelaat en uw verzekerings- of leasemaatschappij akkoord geeft, repareren wij ook op locatie. GlasGarage staat voor de beste kwaliteit daarom adviseren wij dan ook om een reparatie óf vervanging in een geconditioneerde ruimte te laten plaatsvinden.

Alles geregeld
We regelen alles: ook het contact met uw verzekeraar of leasemaatschappij.

Perfect resultaat
Een perfect resultaat is bij GlasGarage gegarandeerd. We gebruiken alleen ruiten en kitten die autofabrikanten zelf ook gebruiken.

Levenslange garantie
Daar bovenop krijgt u levenslange garantie op montagefouten.

Beoordeel uw autoruitschade en maak direct een afspraak

GlasGarage vergrootglas
Sterretje in ruit GlasGarage
GlasGarage paraplu
Wat voor schade is het? Een sterretje of een barst?

Een sterretje kan in de meeste gevallen worden gerepareerd, in geval van een barst moet in veruit de meeste gevallen de ruit worden vervangen.

Welke autoruit is beschadigd? Voorruit, zijruit of achterruit?

Elke autoruit is voor elk autotype anders en heeft zijn eigen specifieke kenmerken, zoals formaat, dikte, aanwezigheid van veiligheidssystemen, voorruitverwarming.

Kalibratie na voorruit
vervanging?

Na een voorruitvervanging kan het zijn dat de camera die achter de voorruit geplaatst is opnieuw gekalibreerd moet worden. Op deze manier werken rijhulpsystemen gelinkt aan deze camera opnieuw zoals voorheen.

GlasGarage vergrootglas
Wat voor schade is het? Een sterretje of een barst?

Een sterretje kan in de meeste gevallen worden gerepareerd, in geval van een barst moet in veruit de meeste gevallen de ruit worden vervangen.

Sterretje in ruit GlasGarage
Welke autoruit is beschadigd? Voorruit, zijruit of achterruit?

Elke autoruit is voor elke autotype anders en heeft zijn eigen specifieke kenmerken, zoals formaat, dikte, aanwezigheid van veiligheidssystemen, voorruitverwarming.

GlasGarage paraplu
Kalibratie voorruit na
vervanging?

Na ruitvervanging kan het zijn dat uw voorruit
opnieuw gekalibreerd moet worden. Op deze manier worden veiligheidssystemen perfect
teruggeplaatst.

Weet waar u aan toe bent.
De specialisten van GlasGarage nemen een aantal vragen met u door. Dat kan telefonisch, kom langs of maak een afspraak. U verkrijgt op deze manier inzicht of de ruitschade in het algemeen gedekt wordt door uw verzekerings-/leasemaatschappij.