Kosten autoruit vervangen

Met ruim 100 vestigingen altijd dichtbij en 24/7 bereikbaar

Bel ons GlasGarageBel ons GlasGarage

De kosten voor het vervangen van een voorruit, zijruit of achterruit is afhankelijk van het merk auto, het autotype en het type ruit dat is gebruikt.

Heeft u bijvoorbeeld een auto met een verwarmbare voorruit of is er sprake van gelaagde zijruiten. Voor een voorruit geldt bij GlasGarage: repareren als het kan, vervangen als het moet. Een beschadigde zijruit of achterruit, moet altijd worden vervangen.

Dekt uw verzekering- of leasemaatschappij autoruitschade?

In geval van autoruit reparatie betaalt u meestal geen kosten. Wanneer de autoruit vervangen moet worden kan, afhankelijk van uw verzekerings- of leasemaatschappij, een eigen risico van toepassing zijn. Raadpleeg hiervoor de polisvoorwaarden.

Bent u niet verzekerd tegen autoruitschade?

Neem contact op met de specialisten van GlasGarage voor een vrijblijvende prijsopgave. Dat kan telefonisch, kom langs of maak een afspraak. U weet dan exact wat het vervangen van de autoruit gaat kosten.

Weet waar u aan toe bent.

De specialisten van GlasGarage nemen een aantal vragen met u door. Dat kan telefonisch, kom langs of maak een afspraak. U verkrijgt op deze manier inzicht of de ruitschade in het algemeen gedekt wordt door uw verzekerings-/leasemaatschappij.