Kosten autoruit vervangen

Met ruim 100 vestigingen altijd dichtbij en 24/7 bereikbaar

belons1belons2

De kosten voor het vervangen van een voorruit, zijruit of achterruit is afhankelijk van het merk auto, het autotype en het type ruit dat is gebruikt.

Heeft u bijvoorbeeld een auto met een verwarmbare voorruit of is er sprake van gelaagde zijruiten. Voor een voorruit geldt bij GlasGarage: repareren als het kan, vervangen als het moet. Een beschadigde zijruit of achterruit, moet altijd worden vervangen.

Dekt uw verzekering- of leasemaatschappij autoruitschade?

In geval van autoruit reparatie betaalt u meestal geen kosten. Wanneer de autoruit vervangen moet worden kan, afhankelijk van uw verzekerings- of leasemaatschappij, een eigen risico van toepassing zijn. Raadpleeg hiervoor de polisvoorwaarden.

Bent u niet verzekerd tegen autoruitschade?

Neem contact op met de specialisten van GlasGarage voor een vrijblijvende prijsopgave. Dat kan telefonisch, kom langs of maak een afspraak. U weet dan exact wat het vervangen van de autoruit gaat kosten.

Weet waar u aan toe bent.

De specialisten van GlasGarage nemen een aantal vragen met u door. Dat kan telefonisch, kom langs of maak een afspraak. U verkrijgt op deze manier inzicht of de ruitschade in het algemeen gedekt wordt door uw verzekerings-/leasemaatschappij.