Bel ons: 0800-1246
GlasGarage Beoordelingen 9,3 / 10  - 5605 klanten
monteur, kalibreren, kalibratie, ADAS, rijhulpsystemen

Kalibreren rijhulpsystemen

De meeste moderne auto’s zijn voorzien van rijhulpsystemen. Na een ruitvervanging moeten deze gekalibreerd worden. 

Dichtstbijzijnde vestigingen

Camera kalibratie

Moderne auto’s bevatten steeds meer high-tech rijhulpsystemen voor de bestuurder. Denk aan dynamic cruise control, grootlichtassistentie, voetgangersdetectie, afstandsmeters en rijbaansignaleringen. Deze hulpmiddelen worden ook wel ADAS-rijhulpsystemen genoemd. ADAS staat voor Advanced Driver Assistance Systems. De meeste rijhulpsystemen maken gebruik van een camera die achter de voorruit is geplaatst. Deze camera wordt losgekoppeld als uw voorruit wordt vervangen. Om ervoor te zorgen dat de camera na de vervanging zijn werk goed kan doen, kalibreren we uw rijhulpsystemen opnieuw.

Kalibreren rijhulpsystemen

De experts van GlasGarage zorgen ervoor dat uw rijhulpsystemen gekalibreerd worden na een voorruitvervanging. De ontwikkeling in rijhulpsystemen gaat snel. Daarom zijn onze experts gecertificeerd en altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Voor het kalibreren van rijhulpsystemen maken we gebruik van professionele meetapparatuur. We kalibreren uw auto altijd op de manier waarop de fabrikant dat voorschrijft.  Op die manier zorgen we ervoor dat na de kalibratie uw radars, camera’s en/of regen- en lichtsensoren weer perfect werken en u weer veilig de weg op kunt.

Uw veiligheid staat bij GlasGarage voorop

Advanced Driver Asistance Systems (ADAS) moeten na vervanging van de voorruit in sommige gevallen gereset en/of gekalibreerd worden om goed te werken. De experts van GlasGarage kalibreren indien nodig na ruitschade de veiligheidssystemen van uw auto. Zo gaat u weer veilig op weg. De werkprocedures van GlasGarage zijn in samenwerking met DEKRA opgesteld: uw waarborg voor kwaliteit en veiligheid.