Bel ons: 0800-1246
GlasGarage Beoordelingen 9,3 / 10  - 4968 klanten
Desktop – Ruitherstel 9

Autoruit repareren

Heeft u een sterretje of barst in uw voorruit? Als deze kleiner is dan een muntstuk van 2 euro kunnen we uw voorruit meestal repareren. 

Dichtstbijzijnde vestigingen

Sterreparatie

Pats! Een opspattend steentje maakt een sterretje in uw voorruit. Is de schade kleiner dan een muntstuk van 2 euro? Dan is repareren meestal mogelijk. Laat de schade aan uw autoruit snel repareren, want voor u het weet is het sterretje een flinke barst geworden.

Voorruit repareren

Een sterretje in uw voorruit repareert GlasGarage met de hars-injectiemethode. Een sterretje is als het ware een ‘putje’ met kleine scheuren. De hars vult deze scheurtjes op. Daardoor verdwijnen sterren en scheurtjes vrijwel geheel als sneeuw voor de zon en wordt uw ruit weer op volle sterkte gebracht.

Achterruit of zijruit repareren

De achterruit of een zijruit moeten bij schade altijd vervangen worden. Bekijk achterruit vervangen of zijruit vervangen voor meer informatie.

Wat kost het repareren van de voorruit?

Het antwoord op deze vraag kunnen we niet in één prijs vangen. De kosten voor het repareren van een voorruit, zijruit of achterruit zijn namelijk afhankelijk van het automerk, type en de ruit die gebruikt is. Op kosten autoruit reparatie leest u hoe wij de prijs berekenen.

Kwaliteit gegarandeerd

GlasGarage geeft levenslang garantie op werkzaamheden. Verandert tijdens of na de reparatie de ster toch in een scheur of barst? Dan moet de ruit alsnog vervangen worden. U betaalt de sterreparatie dan uiteraard niet. Bovendien zijn we aangesloten bij Glasgarant. Hierdoor is een efficiënte reparatie en zorgeloze financiële afwikkeling gegarandeerd. We communiceren de financiën namelijk direct met uw verzekering. Wel zo makkelijk voor u!