Bel ons: 0800-1246
GlasGarage Beoordelingen 9,3 / 10  - 5605 klanten
Monteur, voorruit, autoruit, ruit, auto, schade, ster, sterretje, repareren, reparatie

Autoruit repareren

Heeft u een sterretje of barst in uw voorruit? Als deze kleiner is dan een muntstuk van 2 euro kunnen we uw voorruit meestal repareren. 

Dichtstbijzijnde vestigingen

Autoruitreparatie

Pats! Een opspattend steentje maakt een sterretje in uw voorruit. Is de schade kleiner dan een muntstuk van 2 euro? Dan is repareren meestal mogelijk. Laat de schade aan uw autoruit snel repareren, want voor u het weet is het sterretje een flinke barst geworden.

Uw autoruit repareren: hoe doen we dat?

Uw autoruit repareren we met de hars-injectiemethode. Een sterretje is als het ware een ‘putje’ met kleine scheuren. De hars vult deze scheurtjes op. Daardoor verdwijnt de schade vrijwel geheel als sneeuw voor de zon. Uw ruit is na het herstel weer op volle sterkte gebracht.

Bij GlasGarage geldt: we repareren als het kan en vervangen als het moet. Is de schade aan uw voorruit kleiner dan een muntstuk van 2 euro? Dan kunnen we het repareren. Is de schade groter dan een muntstuk van 2 euro? Dan moeten we de autoruit vervangen.

Kunnen we ook een achterruit of zijruit repareren?

De achterruit of een zijruit moeten bij schade altijd vervangen worden. Bekijk achterruit vervangen of zijruit vervangen voor meer informatie.

Wat kost het repareren van de voorruit?

Het antwoord op deze vraag kunnen we niet in één prijs vangen. De kosten voor het repareren van een voorruit zijn namelijk afhankelijk van het type auto, het automerk en de ruit die is gebruikt. Op kosten autoruit reparatie leest u hoe wij de prijs berekenen.

Kwaliteit gegarandeerd

GlasGarage geeft levenslang garantie op werkzaamheden. Verandert tijdens of na de reparatie de ster toch in een scheur of barst? Dan moet de ruit alsnog vervangen worden. U betaalt de sterreparatie dan uiteraard niet. Bovendien zijn we aangesloten bij Glasgarant. Hierdoor is een efficiënte reparatie en zorgeloze financiële afwikkeling gegarandeerd. We communiceren de financiën namelijk direct met uw verzekering. Wel zo makkelijk voor u!

Afspraak maken

Heeft u een sterretje in uw voorruit? Laat dit dan snel repareren voordat het voordat het een barst wordt. Klik op de knop hieronder en maak direct online een afspraak.  

Pitfill, hars, autoruit, reparatie, barst