Bel ons: 0800-1246
GlasGarage Beoordelingen 9,3 / 10  - 5592 klanten
Autoruit vervangen, monteur, voorruit

Voorruit vervangen

Heeft u een barst of scheur in uw voorruit? Is reparatie niet mogelijk? of is de ruit volledig kapot? Dan wilt u natuurlijk dat uw voorruit snel en vakkundig wordt vervangen. Maak direct een afspraak bij een GlasGarage bij u in de buurt.

Dichtstbijzijnde vestigingen

Voorruit vervangen

GlasGarage repareert een voorruit als het nog kan en vervangt een voorruit als het moet. Onze experts gebruiken uitsluitend OEM-goedgekeurde ruiten en kitten die de autofabrikanten zelf gebruiken en voorschrijven. Ook worden eventuele veiligheidssystemen zoals camera’s en sensoren achter de voorruit opnieuw gekalibreerd. Dit doen we op de manier waarop de fabrikant dit voorschrijft. Bent u niet verzekerd voor ruitschade? Informeer bij de vestiging van uw keuze voor een scherpe prijs.

GlasGarage: een erkend autoruitspecialist

GlasGarage is aangesloten bij FOCWA, een keurmerk dat garant staat voor kwaliteit. Wanneer u uw autoruit laat vervangen door een FOCWA erkend autoruitspecialist bent u verzekerd van een hechte en waterdichte lijmverbinding. Alle GlasGarage vestigingen werken met een hoogwaardig fabrieksorigineel lijmsysteem, zodat uw autoruit perfect op zijn plaats blijft.

Maak een afspraak

Moet uw voorruit vervangen worden? Kom naar GlasGarage. Onze specialisten vervangen uw voorruit snel en deskundig. Met meer dan 80 vestigingen, verspreid over heel Nederland, is er altijd een GlasGarage bij u in de buurt.

Klant, balie, monteur, medewerker, garantie, garantiebewijs