Bel ons: 0800-1246
GlasGarage Beoordelingen 9,3 / 10  - 5720 klanten
Autoruit vervanging met klant kit aanbrengen

Achterruit vervangen

Is de achterruit van uw auto kapot? Dan zit u met veel ongemak en rommel. Een achterruit is vaak van gehard glas. Dat versplintert direct bij schade. Vervanging is dan altijd nodig. GlasGarage lost dit voor u op. Maak direct online een afspraak. 

Dichtstbijzijnde vestigingen

Achterruit vervangen

De experts van GlasGarage vervangen uw achterruit. Welk merk auto of type u ook heeft, elke achterruit wordt vakkundig vervangen, met als resultaat dat deze net zo goed is als het origineel. GlasGarage werkt uitsluitend met OEM-goedgekeurde ruiten en kitten die de autofabrikanten zelf gebruikt en voorschrijven. We zorgen bovendien dat andere elementen, zoals een ruitenwisser en achterruitverwarming, weer 100% werken. U kunt snel en veilig op weg.

Wanneer uw achterruit vervangen?

Een barst of sterretje in uw achterruit kunnen we niet meer repareren. Uw achterruit moet daarom ook altijd vervangen worden. Dit doen onze specialisten snel en vakkundig. Bent u WA+ of All risk verzekerd? Dan is een ruitvervanging voor u meestal gratis.

Maak een afspraak

Moet uw achterruit vervangen worden? Kom naar GlasGarage. Onze specialisten vervangen uw zijruit snel en deskundig. Met meer dan 80 vestigingen, verspreid over heel Nederland, is er altijd een GlasGarage bij u in de buurt.

Klant, balie, monteur, medewerker, garantie, garantiebewijs