Autoruit repareren

Met ruim 90 vestigingen altijd dichtbij en 24/7 bereikbaar

Bel ons gratis button GlasGarageBel ons gratis GlasGarage

Autoruit laten repareren

Pats! Een opspattend steentje. Met een sterretje in uw autoruit als gevolg. Is de schade kleiner dan een muntstuk van 2 euro? En zit het in de voorruit? Dan is repareren meestal mogelijk. Laat de schade snel repareren, want voordat u het weet is het sterretje een flinke barst geworden.

Voorruit reparatie

Een sterretje in uw voorruit repareert GlasGarage met de hars-injectiemethode. Een sterretje is als het ware een ‘putje’ met kleine scheuren. De hars vult deze scheurtjes op. Daardoor verdwijnen sterren en scheurtjes vrijwel geheel als sneeuw voor de zon en wordt uw ruit weer op volle sterkte gebracht.

Achterruit reparatie

De achterruit of een zijruit moeten bij schade altijd vervangen worden. Bekijk achterruit vervangen of zijruit vervangen voor meer informatie.

Wat kost het repareren van de voorruit?

Het antwoord op deze vraag kunnen we niet in één prijs vangen. De kosten voor het repareren van een voorruit, zijruit of achterruit zijn namelijk afhankelijk van het automerk, type en de ruit die gebruikt is. Op kosten autoruit reparatie leest u hoe wij de prijs berekenen.

Kwaliteit gegarandeerd

GlasGarage geeft levenslang garantie op werkzaamheden. Verandert tijdens of na de reparatie de ster toch in een scheur of barst? Dan moet de ruit alsnog vervangen worden. U betaalt de sterreparatie dan uiteraard niet. Bovendien zijn we aangesloten bij Glasgarant. Hierdoor is een efficiënte reparatie en zorgeloze financiële afwikkeling gegarandeerd. We communiceren de financiën namelijk direct met uw verzekering. Wel zo makkelijk voor u!

Direct laten repareren?

Weer of geen weer, wij helpen u graag weer veilig op weg. Maak hier een afspraak in één van onze vestigingen. Met zoveel locaties is er gegarandeerd eentje in de buurt. En er komen regelmatig nieuwe vestigingen bij.

Beoordeel uw autoruitschade en maak direct een afspraak

Niet alleen voor de prijs naar GlasGarage

GlasGarage helpt u weer snel veilig de weg op. Welke auto en wat voor schade u ook heeft.

24/7 bereikbaar voor spoedgevallen
Bij spoedgevallen zijn we ieder uur van de dag bereikbaar. Zo helpen we u altijd met een snelle (tijdelijke) oplossing.

Altijd in de buurt
Met ruim 90 vestigingen door heel Nederland zijn we altijd in de buurt. Van Appingedam tot Zierikzee.

Ook op locatie
Wilt u niet met schade de weg op? Wanneer het weer het toelaat en uw verzekerings- of leasemaatschappij akkoord geeft, repareren wij ook op locatie. GlasGarage staat voor de beste kwaliteit daarom adviseren wij dan ook om een reparatie óf vervanging in een geconditioneerde ruimte te laten plaatsvinden.

Alles geregeld
We regelen alles: ook het contact met uw verzekeraar of leasemaatschappij.

Perfect resultaat
En perfect resultaat is bij GlasGarage gegarandeerd. We gebruiken alleen ruiten en kitten die autofabrikanten zelf ook gebruiken.

Levenslange garantie
Daarbovenop krijgt u levenslange garantie op montagefouten.

Veelgestelde vragen

Wanneer moet/mag een voorruit vervangen worden?

GlasGarage repareert wanneer het kan, vervangt als het moet. Een vuistregel is dat wanneer de schade van een ster of barstje kleiner is dan een muntstuk van twee euro, de schade gerepareerd kan worden. Een ster zo groot als een twee euromunt direct in het bestuurders gezichtsveld, is niet verplicht tot reparatie. Dezelfde ster elders op de ruit wel. Een ster of barst groter dan een muntstuk van twee euro is niet meer op te vullen met hars.

Plaatsen jullie originele ruiten?

De ruiten die wij plaatsen worden geplaatst met OEM-materialen, wat inhoudt dat deze voldoen aan de eisen zoals de autofabrikant deze heeft gesteld aan de ruit en de andere materialen die we nodig hebben voor een ruitvervanging.

Hoe lang duurt een reparatie of vervanging?

Het repareren van een ster kost 30 á 45 minuten. Uw auto kan direct daarna weer rijden. Het vervangen van een ruit duurt ongeveer 2 à 3 uur (inclusief droogtijd).

GlasGarage, specialist in het repareren van autoruiten

  • 24 uur per dag bereikbaar. Voor een snelle oplossing.
  • Altijd in de buurt. Ruim 90 vestigingen door heel Nederland.
  • Ook op locatie. Mits dit noodzakelijk is en uw verzekerings-/ leasemaatschappij akkoord geeft. Daarnaast moeten de weersomstandigheden dit toelaten.
  • Perfect resultaat. We gebruiken uitsluitend (OEM goedgekeurde) ruiten en kitten die de autofabrikanten zelf gebruiken en/of voorschrijven.
  • Alles geregeld. Wij regelen alles met uw verzekeraar.
  • Levenslange garantie op montagefouten.

Met ruim 90 vestigingen
Is GlasGarage altijd in uw buurt!

Landkaart vestigingen GlasGarage

Beoordeel uw autoruitschade en maak direct een afspraak