Autoruit vervangen

Met ruim 90 vestigingen altijd dichtbij en 24/7 bereikbaar

Bel ons gratis button GlasGarageBel ons gratis GlasGarage

Autoruit vervangen

Als reparatie van uw autoruit met hars-injectie niet meer mogelijk is, kunt u bij GlasGarage uitstekend terecht voor volledige vervanging van uw autoruit. Snel, vakkundig en met levenslang garantie op uitgevoerde werkzaamheden.

Voor alle merken!

Het kan de beste overkomen: een kapotte autoruit. Bij GlasGarage wordt uw nieuwe autoruit snel en vakkundig geplaatst met levenslang garantie op eventuele montagefouten. Het lijkt wel alsof uw auto net uit de fabriek is gekomen! Bovendien nemen wij u alle financiële en administratieve zorgen uit handen en regelen alles met uw verzekeringsmaatschappij.

GlasGarage is aangesloten bij FOCWA, een keurmerk dat garant staat voor kwaliteit. Wanneer u uw autoruit laat vervangen door een FOCWA erkend autoruitspecialist bent u verzekerd van een hechte en waterdichte lijmverbinding. Alle GlasGarage vestigingen werken met een hoogwaardig fabrieksorigineel lijmsysteem, zodat uw (voor)ruit perfect op z’n plaats blijft.

Meer informatie? Bel op het gratis telefoonnummer: 0800-1246 of vraag hier een prijsopgave aan.

Beoordeel uw autoruitschade en maak direct een afspraak

Voorruit vervangen

GlasGarage nieuwe voorruit

Heeft u een barst of scheur in uw voorruit? Is reparatie niet mogelijk, is de ruit volledig kapot? Laat dan uw volledige voorruit vervangen door GlasGarage.

 

Zijruit vervangen

 

Zijruit vervangen

Een kapotte zijruit is meestal het gevolg van een inbraak. Het resultaat: een auto zonder zijruit en een hoop versplinterd glas. Vervanging van de zijruit is dan altijd noodzakelijk.  Laat uw zijruit vervangen door GlasGarage.

Achterruit vervangen

Achterruit vervangen

Is de achterruit van uw auto kapot geslagen bij een inbraak? Of door een andere situatie kapot gegaan? Dan zit u met veel ongemak en rommel. Een achterruit is vaak van gehard glas. Dat versplintert direct bij schade. Vervanging is dan altijd nodig. Laat uw achterruit vervangen door GlasGarage.

Met ruim 90 vestigingen
Is GlasGarage altijd in uw buurt!

Landkaart vestigingen GlasGarage

Beoordeel uw ruitschade en maak direct een afspraak.