Autoruit vervangen

Met ruim 90 vestigingen altijd dichtbij en 24/7 bereikbaar

Bel ons gratis button GlasGarageBel ons gratis GlasGarage

Autoruit vervangen

Heeft u een barst in uw autoruit door een inbraak of een steentje op de snelweg? Als reparatie van uw autoruit met harsinjectie niet meer mogelijk is, kunt u bij GlasGarage terecht voor de volledige vervanging van uw autoruit. Snel, vakkundig en met levenslang garantie op uitgevoerde werkzaamheden.

Garantie en volledige ontzorging

Het kan de beste overkomen: een kapotte autoruit. Bij GlasGarage plaatsen wij uw nieuwe autoruit snel en vakkundig met levenslang garantie op eventuele montagefouten. Het lijkt bijna alsof uw auto rechtstreeks uit de fabriek komt! Daarnaast nemen wij u alle financiële en administratieve zorgen uit handen en regelen alles met uw verzekeringsmaatschappij.

GlasGarage’s werkwijze bij het vervangen van een autoruit

✔ Maak online een afspraak en geef de schade en de autogegevens door
✔ Wij zorgen ervoor dat we de juiste autoruit in huis hebben
✔ U komt naar ons of wij komen naar u
✔ Het papierwerk handelen wij af met uw verzekering

Autoruit vervangen door een erkend autoruitspecialist

GlasGarage is aangesloten bij FOCWA, een keurmerk dat garant staat voor kwaliteit. Wanneer u uw autoruit laat vervangen door een FOCWA erkend autoruitspecialist bent u verzekerd van een hechte en waterdichte lijmverbinding. Alle GlasGarage-vestigingen werken met een hoogwaardig fabrieksorigineel lijmsysteem, zodat uw (voor)ruit perfect op z’n plaats blijft.

Wilt u meer informatie over een autoruit vervangen? Bel ons dan op het gratis telefoonnummer: 0800-1246 of vraag hier een prijsopgave aan. Of maak rechts direct een afspraak.

Beoordeel uw autoruitschade en maak direct een afspraak

Voorruit vervangen

GlasGarage nieuwe voorruit

Heeft u een barst of scheur in uw voorruit en is reparatie niet meer mogelijk, omdat de ruit volledig kapot is? Laat dan uw volledige voorruit vervangen door GlasGarage.

Zijruit vervangen

 

Zijruit vervangen

Een kapotte zijruit is meestal het gevolg van een inbraak. Het resultaat: een auto zonder zijruit en een hoop versplinterd glas. Vervanging van de zijruit is dan altijd noodzakelijk. Laat uw zijruit vervangen door GlasGarage.

Achterruit vervangen

Achterruit vervangen

Is de achterruit van uw auto kapot geslagen bij een inbraak of door een andere situatie kapot gegaan? Dan blijft u achter met veel ongemak en rommel. Een achterruit is vaak van gehard glas, dat versplintert direct bij schade. Vervanging is dan altijd nodig. Laat uw achterruit vervangen door GlasGarage.

Veelgestelde vragen

Wanneer moet/mag een voorruit vervangen worden?

GlasGarage repareert wanneer het kan, vervangt als het moet. Een vuistregel is dat wanneer de schade van een ster of barstje kleiner is dan een muntstuk van twee euro, de schade gerepareerd kan worden. Een ster zo groot als een twee euromunt direct in het bestuurders gezichtsveld, is niet verplicht tot reparatie. Dezelfde ster elders op de ruit wel. Een ster of barst groter dan een muntstuk van twee euro is niet meer op te vullen met hars.

Hoe lang duurt een reparatie of vervanging?

Het repareren van een ster kost 30 á 45 minuten. Uw auto kan direct daarna weer rijden. Het vervangen van een ruit duurt ongeveer 2 à 3 uur (inclusief droogtijd).

Hoe ben ik verzekerd?

Een WA-verzekering, waarmee schade die u heeft veroorzaakt bij iemand anders vergoed wordt, is in Nederland voor elk motorvoertuig verplicht. Of u een aanvullende verzekering heeft, kunt u navragen bij uw verzekeringsmaatschappij, tussenpersoon of nakijken in uw verzekeringspapieren. De vestiging van uw keuze kan u helpen bij uw verzekeraar na te gaan in hoeverre ruitschadeherstel in uw geval wordt vergoed.

Met ruim 90 vestigingen
Is GlasGarage altijd in uw buurt!

Landkaart vestigingen GlasGarage

Beoordeel uw ruitschade en maak direct een afspraak.