Autoruit vervangen

Met ruim 90 vestigingen altijd dichtbij en 24/7 bereikbaar

Bel ons gratis button GlasGarageBel ons gratis GlasGarage

Autoruit vervangen

Als reparatie van uw autoruit met hars-injectie niet meer mogelijk is, kunt u bij GlasGarage uitstekend terecht voor volledige vervanging van uw autoruit. Snel, vakkundig en met levenslang garantie op uitgevoerde werkzaamheden.

Voor alle merken!

Het kan de beste overkomen: een kapotte autoruit. Bij GlasGarage wordt uw nieuwe autoruit snel en vakkundig geplaatst met levenslang garantie op eventuele montagefouten. Het lijkt wel alsof uw auto net uit de fabriek is gekomen! Bovendien nemen wij u alle financiële en administratieve zorgen uit handen en regelen alles met uw verzekeringsmaatschappij.

GlasGarage is aangesloten bij FOCWA, een keurmerk dat garant staat voor kwaliteit. Wanneer u uw autoruit laat vervangen door een FOCWA erkend autoruitspecialist bent u verzekerd van een hechte en waterdichte lijmverbinding. Alle GlasGarage vestigingen werken met een hoogwaardig fabrieksorigineel lijmsysteem, zodat uw (voor)ruit perfect op z’n plaats blijft.

Meer informatie? Bel op het gratis telefoonnummer: 0800-1246 of vraag hier een prijsopgave aan.

Beoordeel uw autoruitschade en maak direct een afspraak

Voorruit vervangen

GlasGarage nieuwe voorruit

Heeft u een barst of scheur in uw voorruit? Is reparatie niet mogelijk, is de ruit volledig kapot? Laat dan uw volledige voorruit vervangen door GlasGarage.

Zijruit vervangen

 

Zijruit vervangen

Een kapotte zijruit is meestal het gevolg van een inbraak. Het resultaat: een auto zonder zijruit en een hoop versplinterd glas. Vervanging van de zijruit is dan altijd noodzakelijk.  Laat uw zijruit vervangen door GlasGarage.

Achterruit vervangen

Achterruit vervangen

Is de achterruit van uw auto kapot geslagen bij een inbraak? Of door een andere situatie kapot gegaan? Dan zit u met veel ongemak en rommel. Een achterruit is vaak van gehard glas. Dat versplintert direct bij schade. Vervanging is dan altijd nodig. Laat uw achterruit vervangen door GlasGarage.

Veelgestelde vragen

Wanneer moet/mag een voorruit vervangen worden?

GlasGarage repareert wanneer het kan, vervangt als het moet. Een vuistregel is dat wanneer de schade van een ster of barstje kleiner is dan een muntstuk van twee euro, de schade gerepareerd kan worden. Een ster zo groot als een twee euromunt direct in het bestuurders gezichtsveld, is niet verplicht tot reparatie. Dezelfde ster elders op de ruit wel. Een ster of barst groter dan een muntstuk van twee euro is niet meer op te vullen met hars.

Hoe lang duurt een reparatie of vervanging?

Het repareren van een ster kost 30 á 45 minuten. Uw auto kan direct daarna weer rijden. Het vervangen van een ruit duurt ongeveer 2 à 3 uur (inclusief droogtijd).

Hoe ben ik verzekerd?

Een WA-verzekering, waarmee schade die u heeft veroorzaakt bij iemand anders vergoed wordt, is in Nederland voor elk motorvoertuig verplicht. Of u een aanvullende verzekering heeft, kunt u navragen bij uw verzekeringsmaatschappij, tussenpersoon of nakijken in uw verzekeringspapieren. De vestiging van uw keuze kan u helpen bij uw verzekeraar na te gaan in hoeverre ruitschadeherstel in uw geval wordt vergoed.

Met ruim 90 vestigingen
Is GlasGarage altijd in uw buurt!

Landkaart vestigingen GlasGarage

Beoordeel uw ruitschade en maak direct een afspraak.