Afzien op de A10!
Snelweg A10 GlasGarage

 Afzien op de A10
Het is afzien op de A10. De komende maanden kunnen we er de nodige ellende verwachten, ondanks de vakantietijd.  Het is afzien op de A10! Rijkswaterstaat heeft het bekende gereedschap weer tevoorschijn getoverd en gaat de nodige wegwerkzaamheden verrichten.
Weggebruikers kiezen massaal voor omliggende sluiproutes die de drukte helemaal niet kunnen verdragen. Op de Haarlemmerweg (N200) en rondom Sloterdijk is het chaos. Wanneer je alle vertragingen bij elkaar optelt kom je gemiddeld op een dikke 15 kilometer uit tijdens de avondspits.
Het advies van Rijkswaterstaat? Gebruik de officiële omleidingen. Maar deze hoor je niet vaak uit de mond van Rijkswaterstaat komen: overweeg de fiets of het openbaar vervoer! Serious business dus!

Tot en met 13 augustus zal de A10 west in zuidelijke richting vanaf de Basisweg (S102) tot knooppunt De Nieuwe Meer dicht blijven. Vanaf 14 augustus gaat de ochtendspits het zwaar krijgen, want dan is de A10 west in noordelijke richting afgesloten. En die blijft ook een goeie drie weken dicht, namelijk tot 4 september!
Job Dijk belde in Traffic Radio LIVE! met Ricardo Nuijens van Rijkswaterstaat over de werkzaamheden en omrijadviezen.
https://soundcloud.com/user-741888939/sets/afzien-op-de-a10