Afzien op de A10!
Snelweg A10 GlasGarage

 

Afzien op de A10Het is afzien op de A10. Ondanks de vakantietijd kunnen we er de komende tijd de nodige ellende verwachten. Rijkswaterstaat heeft het bekende gereedschap weer tevoorschijn getoverd en gaat de nodige wegwerkzaamheden verrichten.

Weggebruikers kiezen massaal voor omliggende sluiproutes die de drukte helemaal niet kunnen verdragen. Op de Haarlemmerweg (N200) en rondom Sloterdijk is het chaos. Wanneer je alle vertragingen bij elkaar optelt kom je gemiddeld op een dikke 15 kilometer uit tijdens de avondspits.

Het advies van Rijkswaterstaat? Gebruik de officiële omleidingen. Of ga met de fiets of met het openbaar vervoer. Dat advies hoor je niet vaak uit de mond van Rijkswaterstaat: Serious business dus!

Tot en met 13 augustus is de A10 west in zuidelijke richting vanaf de Basisweg (S102) tot knooppunt De Nieuwe Meer dicht. Vanaf 14 augustus gaat de ochtendspits het zwaar krijgen, want dan is de A10 west in noordelijke richting afgesloten. En die blijft drie weken dicht, namelijk tot 4 september.

Job Dijk belde in Traffic Radio LIVE! met Ricardo Nuijens van Rijkswaterstaat over de werkzaamheden en omrijadviezen.

 

Source:  Traffic Radio