GlasGarage Beoordelingen 9,3 / 10  - 4701 klanten
Terug naar overzicht

GlasGarage Zwijndrecht

Klantenvertellen over GlasGarage Zwijndrecht
GlasGarage Zwijndrecht Beoordelingen 9,7 / 10  - 103 klanten
Laden..
Foto van voorkant pand vestiging GlasGarage Zwijndrecht - Desktop

Over GlasGarage Zwijndrecht

GlasGarage Zwijndrecht is onderdeel van AutoFirst Molenvliet. Bij dit grootste allround autobedrijf van de Drechtsteden kunt u terecht voor al het onderhoud en schadeherstel van uw auto. Daarnaast staan zij altijd voor u klaar met een snelle, persoonlijke en kwalitatief hoogstaande service. Of er dus een barst of een sterretje in uw autoruit zit en of het nou om een reparatie of een vervanging gaat: GlasGarage Zwijndrecht helpt u graag weer op weg.

Bent u wel of niet verzekerd tegen ruitschade?

Of een autoruitvervanging of –reparatie voor u gratis is, is afhankelijk van hoe u bent verzekerd.

Bent u WA verzekerd?
Dan wordt een autoruitreparatie of –vervanging niet vergoed door uw verzekeraar. U kunt bij ons vrijblijvend een WA prijsopgave aanvragen.

Bent u WA beperkt casco verzekerd?
Een ruitreparatie is voor u in de meeste gevallen gratis. Voor een autoruitvervanging betaalt u meestal enkel het eigen risico dat vooraf door uw verzekeraar is vastgesteld.

Bent u WA volledig casco verzekerd?
Dan is een reparatie of vervanging van uw autoruit in de meeste gevallen gratis. Wij regelen het papierwerk met uw verzekeraar.

Wilt u zeker weten of een autoruitvervanging of –reparatie voor u gratis is?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 0800 – 1246. Onze vestiging in Zwijndrecht kan u vertellen hoe u bent verzekerd en of een reparatie of vervanging voor u gratis is.