Bel ons: 0800-1246
GlasGarage Beoordelingen 9,3 / 10  - 5592 klanten
Terug naar overzicht

GlasGarage Utrecht

Klantenvertellen over GlasGarage Utrecht
GlasGarage Utrecht Beoordelingen 9,4 / 10  - 9 klanten
Laden..

Over GlasGarage Utrecht

GlasGarage Utrecht is onderdeel van De Vos Autoschade. Dit familiebedrijf is al sinds 1973 een begrip in Utrecht en omstreken. Hier kunt u terecht voor alles op het gebied van autoschadeherstel. Vakmanschap en kwaliteit staan hier hoog in het vaandel. Of er dus een barst of een sterretje in uw autoruit zit en of het nou om een reparatie of een vervanging gaat: GlasGarage Utrecht helpt u graag weer op weg.

Bent u wel of niet verzekerd tegen ruitschade?

Of een autoruitvervanging of –reparatie voor u gratis is, is afhankelijk van hoe u bent verzekerd.

Bent u WA verzekerd?
Dan wordt een autoruitreparatie of –vervanging niet vergoed door uw verzekeraar. U kunt bij ons vrijblijvend een WA prijsopgave aanvragen.

Bent u WA beperkt casco verzekerd?
Een ruitreparatie is voor u in de meeste gevallen gratis. Voor een autoruitvervanging betaalt u meestal enkel het eigen risico dat vooraf door uw verzekeraar is vastgesteld.

Bent u WA volledig casco verzekerd?
Dan is een reparatie of vervanging van uw autoruit in de meeste gevallen gratis. Wij regelen het papierwerk met uw verzekeraar.

Wilt u zeker weten of een autoruitvervanging of –reparatie voor u gratis is?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 0800 – 1246. Onze vestiging in Utrecht kan u vertellen hoe u bent verzekerd en of een reparatie of vervanging voor u gratis is.