Bel ons: 0800-1246
GlasGarage Beoordelingen 9,3 / 10  - 5592 klanten
Terug naar overzicht

GlasGarage Heijen

Klantenvertellen over GlasGarage Heijen
GlasGarage Heijen Beoordelingen 8,8 / 10  - 57 klanten
Laden..

Over GlasGarage Heijen

GlasGarage Heijen is onderdeel van Hopmans Auto & Bandentechniek. Hier kunt u terecht voor al het onderhoud aan uw auto en alles omtrent autobanden en autoruiten. Hier staat een vakkundige, snelle en vriendelijke service altijd voorop. Of er dus een barst of een sterretje in uw autoruit zit en of het nou gaat om een reparatie of een vervanging: GlasGarage Heijen helpt u graag weer op weg.

Bent u wel of niet verzekerd tegen ruitschade?

Of een autoruitvervanging of –reparatie voor u gratis is, is afhankelijk van hoe u bent verzekerd.

Bent u WA verzekerd?
Dan wordt een autoruitreparatie of –vervanging niet vergoed door uw verzekeraar. U kunt bij ons vrijblijvend een WA prijsopgave aanvragen.

Bent u WA beperkt casco verzekerd?
Een ruitreparatie is voor u in de meeste gevallen gratis. Voor een autoruitvervanging betaalt u meestal enkel het eigen risico dat vooraf door uw verzekeraar is vastgesteld.

Bent u WA volledig casco verzekerd?
Dan is een reparatie of vervanging van uw autoruit in de meeste gevallen gratis. Wij regelen het papierwerk met uw verzekeraar.

Wilt u zeker weten of een autoruitvervanging of –reparatie voor u gratis is?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 0800 – 1246. Onze vestiging in Heijen kan u vertellen hoe u bent verzekerd en of een reparatie of vervanging voor u gratis is.