Bel ons: 0800-1246
GlasGarage Beoordelingen 9,3 / 10  - 5592 klanten
Terug naar overzicht

GlasGarage Groenlo

Klantenvertellen over GlasGarage Groenlo
GlasGarage Groenlo Beoordelingen 9 / 10  - 67 klanten
Laden..
Foto van voorkant pand vestiging GlasGarage Groenlo - Desktop

Over GlasGarage Groenlo

GlasGarage Groenlo is onderdeel van Auto Huitink. Bij dit full-service autobedrijf bent u aan het juiste adres voor al het onderhoud van en alle reparaties van uw auto. Uw auto is klaar terwijl u wacht met een heerlijke kop koffie. Duurt de reparatie iets langer? Dan staat er vervangend vervoer voor u klaar. Of er dus een barst of een sterretje in uw autoruit zit en of het nou gaat om een reparatie of een vervanging: GlasGarage Groenlo helpt u graag weer op weg.

Bent u wel of niet verzekerd tegen ruitschade?

Of een autoruitvervanging of –reparatie voor u gratis is, is afhankelijk van hoe u bent verzekerd.

Bent u WA verzekerd?
Dan wordt een autoruitreparatie of –vervanging niet vergoed door uw verzekeraar. U kunt bij ons vrijblijvend een WA prijsopgave aanvragen.

Bent u WA beperkt casco verzekerd?
Een ruitreparatie is voor u in de meeste gevallen gratis. Voor een autoruitvervanging betaalt u meestal enkel het eigen risico dat vooraf door uw verzekeraar is vastgesteld.

Bent u WA volledig casco verzekerd?
Dan is een reparatie of vervanging van uw autoruit in de meeste gevallen gratis. Wij regelen het papierwerk met uw verzekeraar.

Wilt u zeker weten of een autoruitvervanging of –reparatie voor u gratis is?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 0800 – 1246. Onze vestiging in Groenlo kan u vertellen hoe u bent verzekerd en of een reparatie of vervanging voor u gratis is.