GlasGarage Beoordelingen 9,3 / 10  - 4701 klanten
Klant, balie, monteur, medewerker, garantie, garantiebewijs, GlasGarage

Maak een afspraak bij GlasGarage Stede Broec

Een sterretje of een barst in uw autoruit? Vul hieronder uw kenteken in en maak direct een afspraak bij GlasGarage Stede Broec

Over GlasGarage Stede Broec

GlasGarage Stede Broec is gevestigd aan de Industrieweg 15E in Grootebroek en is onderdeel van Auto-Totaal. Bij dit full service autobedrijf kunt u terecht voor alles dat met uw auto te maken heeft. Ook staan zij altijd voor u klaar met een snelle en flexibele service. Of er dus een barst of een sterretje in uw autoruit zit en of het nou om een reparatie of een vervanging gaat: GlasGarage Stede Broec helpt u graag weer op weg. Klik op de knop hieronder en maak direct een afspraak.

Laden..

Diensten

Bij GlasGarage Stede Broec geldt: repareren als het kan en vervangen als het moet. Is de ruitschade kleiner dan een muntstuk van 2 euro? Dan kunnen we de de schade in de meeste gevallen gewoon repareren. Is de schade groter dan een muntstuk van 2 euro? Dan moet de autoruit vervangen worden. Ook voor het kalibreren van uw ADAS-rijhulpsystemen na een voorruitvervanging, kunt u bij GlasGarage Stede Broec terecht.