Bel ons: 0800-1246
GlasGarage Beoordelingen 9,3 / 10  - 5720 klanten
Twee monteurs vervangen autoruit

Glasgarant

GlasGarage is aangesloten bij Glasgarant. Afhankelijk van uw polis, en of het een ruitreparatie of ruitvervanging betreft, betaalt u minder of zelfs geen (standaard) eigen risico als u uw autoruitschade laat herstellen via de Glasgarant-regeling. Voer hieronder uw kenteken in en maak direct een afspraak. 

Dichtstbijzijnde vestigingen

GlasGarage is aangesloten bij Glasgarant

Een lager of geen eigen risico*. Of het een ruitreparatie of ruitvervanging betreft, afhankelijk van uw polis, betaalt u minder of zelfs geen (standaard) eigen risico als u uw autoruitschade laat herstellen via de Glasgarant-regeling.
*Het voordeel is bij sommige verzekeraars al verwerkt in de verzekeringspremie. Er is dan geen aanvullende korting op het eigen risico. Informeer bij uw assurantieadviseur of verzekeraar naar de voorwaarden.

Altijd dichtbij. Met ruim 600 autoschadeherstelbedrijven beheert Glasgarant het meest omvangrijke en wijdvertakte autoschadeherstelnetwerk van Nederland. Er is altijd een aangesloten autoruitschadeherstelbedrijf in de nabijheid van uw woon- of werkadres. Deze aangesloten bedrijven herkent u aan het onderstaande logo.

 

Gegarandeerde herstelkwaliteit. De aangesloten Glasgarant autoschadeherstelbedrijven voldoen aan de minimale toetredingseisen die de brancheorganisatie FOCWA stelt en garanderen de kwaliteit van de uitgevoerde reparatie.

Financiële afwikkeling. Indien uw polis de schade dekt, hoeft u zich over de financiële afwikkeling geen zorgen te maken. Het schadebedrag wordt met geavanceerde systemen gecalculeerd en gecontroleerd. Daarbij worden alle inkoopvoordelen van Glasgarant direct verrekend in de schadelast. Deze valt daardoor lager uit.

Beter milieu. Glasgarant is voor een beter milieu. Daarom voldoen alle aangesloten autoruitschadeherstelbedrijven aan de geldende milieueisen. Bij de afweging of een ruit gerepareerd of vervangen moet worden, speelt het milieu ook een rol. Goed om te weten is dat GlasGarage aangesloten is bij Duurzaam Repareren.

Voor uitgebreide informatie verwijzen wij u naar de website van Glasgarant.

Afspraak maken

Heeft u autoruitschade? Kom naar GlasGarage! Met meer dan 80 vestigingen is er altijd een GlasGarage bij u in de buurt. Klik op de knop hieronder en maak direct een afspraak. 

GlasGarage, Google, vestiging, zoekresultaten, afspraak maken