Bel ons: 0800-1246
GlasGarage Beoordelingen 9,3 / 10  - 5195 klanten
Klant, balie, monteur, medewerker, garantie, garantiebewijs, GlasGarage

Franchisenemer worden?

Ben je een ondernemer met ‘drive en ambities’ en heb je affiniteit met de branche? Geloof je in de kracht van samenwerken en wil je toch zelfstandig ondernemer blijven? Sta je voor kwaliteit en een excellente dienstverlening? Dan is wellicht GlasGarage iets voor jou!

Word franchisenemer bij GlasGarage

Wilt u een eigen GlasGarage vestiging starten? Als ondernemer bij GlasGarage maakt u van ieder klantcontact een succes. U bent het ‘gezicht’ van uw eigen onderneming en u streeft iedere dag naar een maximaal resultaat. Als GlasGarage ondernemer bent u de ‘lokale held’ die continu op zoek gaat naar kansen in de markt.

GlasGarage is uitgegroeid tot dé autoruitspecialist van Nederland. Met ruim 30 jaar ervaring en inmiddels ruim 80 vestigingen op franchisebasis door heel Nederland, is er altijd wel een GlasGarage in de buurt. Als enige autoruitspecialist mag GlasGarage dan ook daadwerkelijk zeggen dat we altijd ‘dichtbij de klant zitten’. Onze slogan is dan ook even simpel als duidelijk: “GlasGarage, altijd dichtbij”!

Bij GlasGarage is de klant verzekerd van een betrouwbare, snelle en kwalitatief hoogstaande dienstverlening. Niet in de laatste plaats omdat we zijn aangesloten bij onder andere FOCWA, een keurmerk dat garant staat voor kwaliteit

GlasGarage is voor diverse regio’s nog op zoek naar enthousiaste ondernemers. Tezamen met een gedreven team op ons hoofdkantoor in Tilburg zullen we er alles aan doen om van je GlasGarage onderneming een succes te maken.

Laden..
Laden..

Onze voordelen

  • Een fijnmazig netwerk van vestigingen
  • Samenwerking met nagenoeg alle verzekeringsmaatschappijen
  • Een brede support vanuit het hoofdkantoor
  • Beperkte investering
  • Zelfstandigheid in combinatie met de kracht van een sterk concept
  • Wij regelen alles met de verzekeraar

Geïteresseerd in de mogelijkheden?

Dan maken wij graag kennis met elkaar. Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met Robert Blom via de knoppen hieronder.

Repareren voorruit, monteur, autoruit, ruitschade, reparatie