31 juli 2017

Afzien op de A10!

  Het is afzien op de A10. Ondanks de vakantietijd kunnen we er de komende tijd de nodige ellende verwachten. Rijkswaterstaat heeft het bekende gereedschap weer tevoorschijn getoverd en gaat de nodige wegwerkzaamheden verrichten.
4 juli 2017

Het sirene-alarm van Ford!

Het sirene-alarm van Ford! We herkennen het allemaal wel. Je bent onderweg en ineens hoor je op de achtergrond een sirene naderen. Hoe ver is die weg? Rijd die op mijn rijbaan? Moet ik ruimte maken? Ford heeft er iets geniaals op gevonden bij de ontwikkeling van hun connected cars.
19 juni 2017

Ken jij de verkeersregels?

Ken jij de verkeersregels? Ooit, lang geleden toen je moest leren voor je autotheorie-examen… Eerlijk is eerlijk, wat is daar nou van blijven hangen? Snap jij nog wel wat er op de wegen gebeurt en wat er de afgelopen jaren is veranderd? Ja…, of toch niet? Tijd voor een quiz’je?
11 mei 2017

Dag dag praatpaal

Dag dag praatpaal! Voor velen hun hele leven een bekend plaatje op de snelweg. De gele telefoons, te vinden langs de vluchtstrook. De beste tijden voor de zogenoemde ‘Praatpaal’ zijn voorbij. Ze worden gemiddeld nog maar 10.000 keer per jaar gebruikt. En zo is nu het einde in zicht…