19 juni 2017

Ken jij de verkeersregels?

Ken jij de verkeersregels? Ooit, lang geleden toen je moest leren voor je autotheorie-examen… Eerlijk is eerlijk, wat is daar nou van blijven hangen? Snap jij nog wel wat er op de wegen gebeurt en wat er de afgelopen jaren is veranderd? Ja…, of toch niet? Tijd voor een quiz’je?
11 mei 2017

Dag dag praatpaal

Dag dag praatpaal! Voor velen hun hele leven een bekend plaatje op de snelweg. De gele telefoons, te vinden langs de vluchtstrook. De beste tijden voor de zogenoemde ‘Praatpaal’ zijn voorbij. Ze worden gemiddeld nog maar 10.000 keer per jaar gebruikt. En zo is nu het einde in zicht… 
10 april 2017

Geflitst zonder boete!

Het wordt een uniek fotoboek van autofotograaf David de Jong. Vol klassieke Porsches. En jij als Porsche-eigenaar kan daar onderdeel van zijn! Door heel Nederland gaat de autofotograaf op pad om jouw Porsche vast te leggen in het fotoboek ‘Into the Frame’. Door een route te rijden vanaf de Porsche-dealer bij jou in de buurt zal je hem tegenkomen en mag je zelf kiezen hoe de foto gemaakt wordt.
27 maart 2017

Nieuw hoofdkantoor GlasGarage B.V.

Het hoofdkantoor van GlasGarage is vanaf vandaag, 27 maart 2017, verhuisd naar een nieuw onderkomen in Tilburg. Het nieuwe hoofdkantoor is centraal gelegen en is met deze verhuizing tegelijk volledig toegerust voor de verdere groeiambities. Het  bezoek- en postadres is: Ringbaan West 306-A in Tilburg. Het centraal telefoonnummer wijzigt in +31 (0)88 – 45 27 427.