Nieuws

19 maart 2020

Maatregelen Coronacrisis

Naar aanleiding van de ontwikkelingen rondom het Corona virus nemen ook wij de nodige maatregelen. De adviezen van het RIVM zijn voor ons hierbij leidend. Voor u betekent dit het volgende: Geef elkaar geen hand. Houd te allen tijde 1,5 meter afstand tot elkaar, ook in de wachtruimte. Was regelmatig uw handen. Dit kan ook op onze vestiging. Breng uw auto zelf naar onze vestiging. Zorg dat u altijd alleen in een auto zit. Als u toch gebruik wenst te maken van onze haal & breng service, brengt onze medewerker u een leenauto (indien beschikbaar). Onze medewerker neemt vervolgens uw auto mee […]
31 december 2019
vestigingen landkaart GlasGarage

Nieuwe vestiging in Utrecht

Vanaf 1 januari 2020 start GlasGarage met een nieuwe vestiging in Utrecht. Met de opening van deze vestiging versterken wij verder onze positie in het midden van Nederland. De GlasGarage vestiging is een onderdeel van De Vos Autoschade. Namens De Vos Autoschade Utrecht heet GlasGarage u van harte welkom op het adres Hudsondreef 10 en is te bereiken via het telefoonnummer 088-45 27 427.
31 december 2019
vestigingen landkaart GlasGarage

Nieuwe vestiging in Heerlen

Vanaf 1 januari 2020 start GlasGarage met een nieuwe vestiging in Heerlen. Met de opening van deze vestiging versterken wij verder onze positie in het zuiden van Nederland. De GlasGarage vestiging is een onderdeel van Carworld Automotive. Namens Auto Carworld Automotive Heerlen heet GlasGarage u van harte welkom op het adres Beersdalweg 70 en is te bereiken via het telefoonnummer 088-45 27 427.
16 december 2019
vestigingen landkaart GlasGarage

Nieuwe vestiging in Doetinchem

Vanaf 1 december 2019 start GlasGarage met een nieuwe vestiging in Doetinchem. Met de opening van deze vestiging versterken wij verder onze positie in de regio Achterhoek.  De GlasGarage vestiging is een onderdeel van Auto Herwers Doetinchem. De Herwers groep heeft 9 dealervestigingen in de regio oost Nederland en is daarmee een gevestigde naam in het voornoemde gebied. Namens Auto Herwers Doetinchem heet GlasGarage u van harte welkom op het adres Plakhorstweg 14 en is te bereiken via het telefoonnummer 088-45 27 427.