Nieuws

31 december 2020
vestigingen landkaart GlasGarage

Nieuwe vestiging in Lemelerveld

Vanaf 1 januari 2021 start GlasGarage met een nieuwe vestiging in Lemelerveld.  Met de opening van deze vestiging versterken wij verder onze positie in Nederland. Namens Auto van Ewijk heet GlasGarage u van harte welkom op het adres Parallelweg 8 en is te bereiken via het telefoonnummer 0572-371358.
10 december 2020
GlasGarage Focwa

GlasGarage als eerste keten gecertificeerd voor Branchenormering Ruitschadeherstel!

GlasGarage als eerste keten gecertificeerd voor Branchenormering Ruitschadeherstel! Ruitschadeherstelbedrijven kunnen zich sinds medio 2019 certificeren voor de “branchenormering ruitschadeherstel”. Dankzij deze nieuwe normering wordt de kwaliteit van het steeds complexer wordende specialisme ruitschadeherstel geborgd. GlasGarage is met haar 85 vestigingen als eerste keten met vlag en wimpel geslaagd voor de audit van deze normering. Brancheorganisatie FOCWA is buitengewoon trots op de certificering van GlasGarage. Directeur Femke Teeling: “Het is mooi dat in een keer 85 bedrijven zich certificeren voor dit kwaliteitskeurmerk. Zij hebben nu al de noodzakelijke stappen gezet bij de borging van kwaliteit en veiligheid in een sector waar […]
5 oktober 2020
vestigingen landkaart GlasGarage

Nieuwe vestiging in Gorinchem

Vanaf 5 oktober 2020 start GlasGarage met een nieuwe vestiging in Gorinchem. Met de opening van deze vestiging versterken wij verder onze positie in het Westen van Nederland. Namens Autoschade Service Gorinchem heet GlasGarage u van harte welkom op het adres Spijksedijk 10 en is te bereiken via het telefoonnummer 0183-666016.
5 oktober 2020
vestigingen landkaart GlasGarage

Nieuwe vestiging in Dordrecht

Vanaf 5 oktober 2020 start GlasGarage met een nieuwe vestiging in Dordrecht. Met de opening van deze vestiging versterken wij verder onze positie in het Westen van Nederland. Namens Autoschadespecialist Dullaart B.V. heet GlasGarage u van harte welkom op het adres Aventurijn 1400 en is te bereiken via het telefoonnummer 078-8906150.