GlasGarage Beoordelingen 9,3 / 10  - 4701 klanten
Klant, balie, monteur, medewerker, garantie, garantiebewijs, GlasGarage

Autoruitschade?

Maak binnen een paar minuten makkelijk een afspraak door hieronder uw kenteken in te vullen. Ongeacht hoe u verzekerd bent.

Dichtstbijzijnde vestigingen

Bent u alleen WA verzekerd?

Heeft u een sterretje of barst in uw autoruit en heeft u een WA verzekering? Dan is GlasGarage dé geschikte partij om dit te laten herstellen.

Een sterretje kan vaak worden gerepareerd. Zit er een barst in uw autoruit? Dan moet deze waarschijnlijk worden vervangen. Bij een WA verzekering wordt ruitschade niet vergoed. Wij kunnen u een zeer scherpe prijs bieden.

Het merk en model van uw auto zijn bepalend voor de prijs van de autoruit. Heeft u een WA verzekering en wilt snel een prijsopgave? Klik dan op de knop hieronder.

Voorruit vervangen, ruitvervanging, autoruit vervanging
Callcenter, GlasGarage, klantenservice, telefoniste, medewerker

Over ons

GlasGarage is in korte tijd uitgegroeid tot dé autoruitspecialist van Nederland. Met ruim 80 vestigingen door heel Nederland beschikt GlasGarage over het grootste netwerk binnen de branche. GlasGarage is dan ook altijd dichtbij.

Bij GlasGarage bent u verzekerd van een betrouwbare, snelle en kwalitatief hoogstaande dienstverlening. Niet in de laatste plaats omdat we zijn aangesloten bij FOCWA: een keurmerk dat garant staat voor kwaliteit.

GlasGarage, altijd dichtbij

GlasGarage staat voor u klaar voor alles dat met uw autoruiten te maken heeft. Onze gecertificeerde experts herstellen de schade snel en vakkundig en met meer dan 80 vestigingen, verspreid over heel Nederland, is GlasGarage altijd dichtbij.

Voor reparatie of vervangen van uw autoruit bent u bij de autoruitspecialisten van GlasGarage in goede handen. Heeft u een sterretje in uw voorruit? Blijf daar dan niet mee rondrijden. Een sterretje kan namelijk zo uitscheuren tot een flinke barst. Als die kleiner is dan een twee euromuntstuk, kunnen we deze gewoon repareren. Is de schade groter dan een twee euromuntstuk? Dan vervangen we uw autoruit.

U bent niet alleen voor reparatie of vervanging bij GlasGarage aan het juiste adres. U kunt natuurlijk ook bij ons terecht voor het kalibreren van uw ADAS rijhulpsystemen. Onze gecertificeerde experts zorgen ervoor dat uw sensoren en camera’s perfect worden afgesteld, waardoor u weer veilig de weg op kunt.

Heeft u krassen op uw voorruit? Laat ze verwijderen! Dat is niet alleen veiliger, maar rijdt ook een stuk prettiger. Ook hiervoor kunt u bij GlasGarage terecht. Onze experts polijsten uw voorruit waardoor deze weer als nieuw wordt.