Bel Button GlasGarageGlasgarage Bel ons gratis button
Button bel mij terug GlasGargeGlasGarage Button bel mij terug

Gratis ruitenwissers

Nu GRATIS Bosch ruitenwissers bij een voorruitvervanging. Alléén bij een online afspraak!

Gratis ruitenwissers

Nu GRATIS Bosch ruitenwissers bij een voorruitvervanging. Alléén bij een online afspraak!

De meeste van onze klanten zijn tevreden over onze diensten. Bent u dit ook?

GlasGarage Kosten

Ruitschade? Wij helpen u graag verder!

Call center

Bent u alleen WA verzekerd?

GlasGarage ‘altijd dichtbij’

GlasGarage is in korte tijd uitgegroeid tot dé autoruitspecialist van Nederland. Met ruim 100 vestigingen door heel Nederland beschikt GlasGarage over het grootste netwerk binnen de branche. GlasGarage is dan ook ‘altijd dichtbij’!

Bij GlasGarage bent u verzekerd van een betrouwbare, snelle en kwalitatief hoogstaande dienstverlening. Niet in de laatste plaats omdat we zijn aangesloten bij de FOCWA, een keurmerk dat garant staat voor kwaliteit.

Glasgarant

Bij de stichting Glasgarant zijn meerdere verzekeraars aangesloten die het afwikkelingsproces van autoruitschade voor verzekerden goed en vlot willen laten verlopen. Afhankelijk van uw polis, en of het een ruitreparatie of ruitvervanging betreft, betaalt u minder of zelfs geen (standaard) eigen risico als u uw autoruitschade laat herstellen via de Glasgarant-regeling. Glasgarant streeft continu naar een zo hoog mogelijke klanttevredenheid. Voor u goed om te weten dat GlasGarage is aangesloten bij Glasgarant.

FOCWA erkend

Alle GlasGarage vestigingen zijn erkend als FOCWA autoruitherstelbedrijf. Onze autoruitspecialisten zijn volgens de richtlijnen van FOCWA en VOC (Vakopleiding Carrosseriebedrijf) volledig opgeleid en gecertificeerd.

Wij regelen alles met uw verzekeraar

De afhandeling met uw verzekeraar nemen wij u graag uit handen. Wij werken samen met bijna alle verzekeringsmaatschappijen. Wij regelen voor u dan ook de verdere financiële afhandeling.

Focwa logo
Glasgarant logo
Duurzaam repareren

Bij ruitschade helpen wij u snel weer op weg
en u bent verzekerd van kwaliteit en een uitstekende service.

Met ruim 100 vestigingen
Is GlasGarage altijd in uw buurt!

Landkaart vestigingen GlasGarage

Weet waar u aan toe bent.

De specialisten van GlasGarage nemen een aantal vragen met u door. Dat kan telefonisch, kom langs of maak een afspraak. U verkrijgt op deze manier inzicht of de ruitschade in het algemeen gedekt wordt door uw verzekerings-/leasemaatschappij.

Recente nieuwsberichten

19 december 2017
Hyundai

Rijden op waterstof

  Hyundai heeft er weer een nieuw pareltje bij. Het heet de Hyundai FE Fuel Cell Concept, een waterstofauto, en daar willen we natuurlijk alles over weten. Afgelopen week hebben ze het nieuwe concept gepresenteerd op Goeree-Overflakkee, want dat is de proeftuin voor duurzame energie aan het worden in Nederland en dat geldt ook voor mobiliteit.
27 november 2017
Snelweg A10 GlasGarage

Afzien op de A10!

 Afzien op de A10 Het is afzien op de A10. De komende maanden kunnen we er de nodige ellende verwachten, ondanks de vakantietijd.  Het is afzien op de A10! Rijkswaterstaat heeft het bekende gereedschap weer tevoorschijn getoverd en gaat de nodige wegwerkzaamheden verrichten. Weggebruikers kiezen massaal voor omliggende sluiproutes die de drukte helemaal niet kunnen verdragen. Op de Haarlemmerweg (N200) en rondom Sloterdijk is het chaos. Wanneer je alle vertragingen bij elkaar optelt kom je gemiddeld op een dikke 15 kilometer uit tijdens de avondspits. Het advies van Rijkswaterstaat? Gebruik de officiële omleidingen. Maar deze hoor je niet vaak uit […]