Glasgarant

Met ruim 90 vestigingen altijd dichtbij en 24/7 bereikbaar

Bel ons gratis button GlasGarageBel ons gratis GlasGarage

Glasgarant

GlasGarage is aangesloten bij Glasgarant. Afhankelijk van uw polis, en of het een ruitreparatie of ruitvervanging betreft, betaalt u minder of zelfs geen (standaard) eigen risico als u uw autoruitschade laat herstellen via de Glasgarant-regeling.

GlasGarage is aangesloten bij Glasgarant

 • Een lager of geen eigen risico*. Of het een ruitreparatie of ruitvervanging betreft, afhankelijk van uw polis, betaalt u minder of zelfs geen (standaard) eigen risico als u uw autoruitschade laat herstellen via de Glasgarant-regeling. *Het voordeel is bij sommige verzekeraars al verwerkt in de verzekeringspremie. Er is dan geen aanvullende korting op het eigen risico. Informeer bij uw assurantieadviseur of verzekeraar naar de voorwaarden.
 • Altijd in de buurt. Met ruim 600 autoschadeherstelbedrijven beheert Glasgarant het meest omvangrijke en wijdvertakte autoschadeherstelnetwerk van Nederland. Er is altijd een bij Glasgarant aangesloten autoruitschadeherstelbedrijf in de nabijheid van uw woon- of werkadres. De bij Glasgarant aangesloten bedrijven herken je aan dit logo:

Glasgarant logo

 • Gegarandeerde herstelkwaliteit. De aangesloten Glasgarant autoschadeherstelbedrijven voldoen aan de minimale toetredingseisen die de brancheorganisatie FOCWA stelt en garanderen de kwaliteit van de uitgevoerde reparatie.
 • Financiële afwikkeling. Indien uw polis de schade dekt, hoeft u zich over de financiële afwikkeling geen zorgen te maken. Het schadebedrag wordt met geavanceerde systemen gecalculeerd en gecontroleerd. Daarbij worden alle inkoopvoordelen van Glasgarant direct verrekend in de schadelast. Deze valt daardoor lager  uit.
 • Beter milieu. Glasgarant is voor een beter milieu. Daarom voldoen alle bij Glasgarant aangesloten autoruitschadeherstelbedrijven aan de geldende milieueisen. Bij de afweging of een ruit gerepareerd of vervangen moet worden, speelt het milieu ook een rol. Goed om te weten is dat GlasGarage aangesloten is bij Duurzaam Repareren.

Voor uitgebreide informatie verwijzen wij u naar de website van Glasgarant.

Afspraak maken?

Maak hier een afspraak  of bel op het gratis telefoonnummer 0800-1246. Weer of geen weer, bij GlasGarage helpen wij u graag weer veilig op weg.

Wat voor auto u ook heeft, hoe klein of groot de schade ook is: GlasGarage helpt u snel en veilig weer op weg.

 • 24 uur per dag bereikbaar. Voor een snelle (tijdelijke) oplossing.
 • Altijd in de buurt. Ruim 90 vestigingen door heel Nederland.
 • Ook op locatie. Mits dit noodzakelijk is en uw verzekerings-/ leasemaatschappij akkoord geeft. Daarnaast moeten de weersomstandigheden dit toelaten.
 • Perfect resultaat. We gebruiken uitsluitend (OEM goedgekeurde) ruiten en kitten die de autofabrikanten zelf gebruiken en/of voorschrijven.
 • Alles geregeld. Wij regelen alles met uw verzekeraar.
 • Levenslange garantie op montagefouten.

Met ruim 90 vestigingen
Is GlasGarage altijd in uw buurt!

Landkaart vestigingen GlasGarage