Eigen vestiging starten

Een nieuwe vestiging starten

Franchisenemer worden bij GlasGarage?

Ben je een ondernemer met ‘drive en ambities’ en heb je affiniteit met de branche? Geloof je in de kracht van samenwerken en wil je toch zelfstandig ondernemer blijven? Sta je voor kwaliteit en een excellente dienstverlening? Dan is wellicht GlasGarage iets voor jou !

Als ondernemer bij GlasGarage wil je van ieder klantcontact een succes maken. Je bent het ‘gezicht’ van je eigen onderneming en je streeft iedere dag naar een maximaal resultaat. Als GlasGarage ondernemer ben je de ‘lokale held’ die continu op zoek gaat naar kansen in de markt.

GlasGarage is uitgegroeid tot dé landelijke autoruitspecialist van Nederland. Met ruim 30 jaar ervaring en inmiddels ruim 90 vestigingen op franchisebasis door heel Nederland, is er altijd wel een GlasGarage in de buurt. Als enige autoruitspecialist mag GlasGarage dan ook daadwerkelijk zeggen dat we altijd ‘dichtbij de klant zitten’. Onze slogan is dan ook even simpel als duidelijk: “GlasGarage, altijd dichtbij”!

Bij GlasGarage is de klant verzekerd van een betrouwbare, snelle en kwalitatief hoogstaande dienstverlening. Niet in de laatste plaats omdat we zijn aangesloten bij onder andere FOCWA, een keurmerk dat garant staat voor kwaliteit

GlasGarage is voor diverse regio’s nog op zoek naar enthousiaste ondernemers. Tezamen met een gedreven team op ons hoofdkantoor in Tilburg zullen we er alles aan doen om van je GlasGarage onderneming een succes te maken.

Onze voordelen op een rijtje:

  • Een fijnmazig netwerk van vestigingen
  • Samenwerking met nagenoeg alle verzekeringsmaatschappijen
  • Een brede support vanuit het hoofdkantoor
  • Beperkte investering
  • Zelfstandigheid in combinatie met de kracht van een sterk concept
  • Wij regelen alles met de verzekeraar

Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden?

Dan maken wij graag kennis met elkaar. Voor verdere informatie kun je contact opnemen met Robert Blom. Hij is te bereiken via: