Bel ons: 0800-1246
GlasGarage Beoordelingen 9,3 / 10  - 5720 klanten
Voorruit vervangen, ruitvervanging, autoruit vervanging

Onze diensten

De specialisten van GlasGarage staan voor u klaar als u ruitschade heeft. We repareren als het kan en vervangen als het moet. Bekijk hieronder onze diensten of vul uw kenteken in en maak direct een afpraak. 

Onze diensten

Onze diensten

GlasGarage is in korte tijd uitgegroeid tot dé autoruitspecialist van Nederland. Met ruim 90 vestigingen door heel Nederland beschikt GlasGarage over het grootste netwerk binnen de branche. GlasGarage is dan ook altijd dichtbij!

Bij GlasGarage bent u verzekerd van een betrouwbare, snelle en kwalitatief hoogstaande dienstverlening. Niet in de laatste plaats omdat we zijn aangesloten bij FOCWA, een keurmerk dat garant staat voor kwaliteit.

Bij GlasGarage werken uitsluitend vakmensen, bij wie uw auto in goede handen is. Onze vakmensen mogen zich alleen na een gedegen vakopleiding specialist noemen in reparatie van autoruiten, vervanging van autoruiten en het vakkundig kalibreren van veiligheidssystemen.

Wat voor auto u ook heeft, hoe klein of groot de schade ook is: GlasGarage helpt u snel en veilig weer op weg. GlasGarage werkt bij voorkeur onder de ideale omstandigheden van een vestiging. Maar het repareren of vervangen van een autoruit kan ook op locatie. Informeer bij de vestiging van uw keuze voor de mogelijkheden.