Bel ons: 0800-1246
GlasGarage Beoordelingen 9,3 / 10  - 5592 klanten
Monteur, voorruit, autoruit, ruit, auto, schade, ster, sterretje, repareren, reparatie

Sterretje repareren

Heeft u een barst in uw voorruit? Laat hem zo snel mogelijk repareren of vervangen. Vul hieronder uw kenteken in en plan direct een afspraak. 

Dichtstbijzijnde vestigingen

Sterretje repareren

Sterretje in uw voorruit? U bent niet de enige. Ongeveer 10% van de Nederlandse automobilisten rijdt rond met een beschadigde autoruit. Een sterretje ontstaat vaak tijdens het rijden door opspattende stenen of stukjes asfalt. Heeft u een ster of scheur in uw voorruit? Kom dan direct naar GlasGarage en voorkom doorscheuren!

Sterreparatie

Een ster of scheurtje in de voorruit kan makkelijk leiden tot een onherstelbare breuk. Zeker bij schommelende temperaturen, bijvoorbeeld als u de airconditioning aanzet in zomers weer. Gelukkig kunt u ergere schade, voor zowel uw auto als uw portemonnee, voorkomen. Sterren of scheuren in uw ruiten zijn namelijk vrij gemakkelijk te repareren mits ze niet groter zijn dan een twee euromuntstuk.

Sterretje in uw voorruit repareren bij GlasGarage

Met onze hars-injectiemethode verdwijnen sterren en scheurtjes vrijwel geheel en krijgt u GlasGarage-garantie. Reparatie van de voorruit wordt in de meeste gevallen (vanaf WA+) compleet vergoed door uw verzekeringsmaatschappij. Wilt u zeker weten of sterreparatie ook door uw verzekerd wordt? Neem dan contact met ons op via 0800-1246.

Vraag een gratis autoruitsticker aan

Een klein sterretje in uw voorruit? Dat komt altijd ongelegen. Een sterretje kan altijd in een barst veranderen. Tip: reparatie is vaak nog mogelijk, maar wees er op tijd bij.

GlasGarage heeft voor u de speciale ‘Voor het geval dat’ autoruitsticker. Die plakt u over het sterretje in uw voorruit. Zo voorkomt u dat er vocht of vuil bij komt waardoor reparatie beter mogelijk is. Haal uw gratis autoruitsticker op bij een van onze dichtstbijzijnde vestiging of online via ons contactformulier.

De autoruitsticker is geschikt voor kleine beschadigingen tot 20mm. Door de sticker op het sterretje te plakken voorkomt u dat vuil zich erin ophoopt. Ook handig: de GlasGarage contactgegevens staan erop zodat u ons altijd makkelijk kunt bereiken. Maak snel een afspraak nadat u de sticker op het sterretje hebt geplakt.

Sterretje in uw voorruit?

Laat het sterretje in uw voorruit zo snel mogelijk repareren en voorkom dat het een barst wordt. Klik op de knop hieronder en maak direct online een afspraak.

Klant, balie, monteur, medewerker, garantie, garantiebewijs, GlasGarage