GlasGarage Beoordelingen 9,3 / 10  - 4701 klanten
Berijder ziet ster in voorruit

Autoruitschade Mercedes

Heeft u autoruitschade aan uw Mercedes? Dan bent u bij de autoruitspecialisten van GlasGarage aan het juiste adres. Bij ons geldt: repareren als het kan, vervangen als het moet. Onze experts beoordelen graag wat in uw geval van toepassing is.

Dichtstbijzijnde vestigingen

Hoe ontstaat autoruitschade aan uw Mercedes?

Autoruitschade aan uw Mercedes ontstaat vaak door plotselinge temperatuurverschillen (van warm naar koud, of andersom natuurlijk). Daardoor scheurt een sterretje vaak uit tot een barst júist wanneer u op vakantie gaat. Dus gaat u naar de camping in Italië in de zomer? Of juist op wintersport naar Oostenrijk? Controleer uw ruiten dan goed. Maar ook opspattende stukjes asfalt of een steentje kunnen steenslag veroorzaken. Dat is vaak even schrikken! Bovendien kan stormachtig weer ook autoruitschade veroorzaken door rondvliegende takken bijvoorbeeld.

Kun je autoruitschade voorkomen?

Bij het voorkomen van autoruitschade aan uw Mercedes is geluk absoluut nodig. Toch kunt u zich wat gewoontes aanleren waardoor u de kans op ruitschade verkleint. Houd bijvoorbeeld voldoende afstand op de auto voor u. De steentjes die opspatten door het bandenprofiel van degene voor u, zijn vaak de boosdoener van autoruitschade. Zet de autoruitverwarming van uw Mercedes ook nooit in één keer te hoog. Door het plotselinge temperatuurverschil, kan een sterretje namelijk zo een barst worden.

Autoruit reparatie: als het kan

Zit de ster of het barstje in de voorruit van uw Mercedes en is de schade kleiner dan een muntstuk van 2 euro? Dan kunnen we de schade meestal gewoon repareren. Laat de voorruit van uw Mercedes dus niet barsten! Want een sterretje is zo veranderd in een barst. Bekijk autoruitreparatie voor meer informatie.

Autoruit vervangen: als het moet

Is de schade in de voorruit van uw Mercedes groter dan een muntstuk van 2 euro? Is een sterretje een flinke barst geworden? Of is de achterruit of zijruit van uw Mercedes beschadigd? Dan moet de ruit vervangen worden. Bekijk voorruit vervangen, achterruit vervangen of zijruit vervangen voor meer informatie.

Uw Mercedes in goede handen

Bij GlasGarage werken uitsluitend vakmensen bij wie uw Mercedes in goede handen is. Wat voor type u ook heeft en hoe groot of klein de schade ook is. Onze specialisten mogen zich alleen na een gedegen vakopleiding specialist noemen in het herstellen van autoruitschade.

Wat kost autoruitschade repareren aan uw Mercedes?

De kosten van het repareren of vervangen van de autoruit van uw Mercedes, zijn afhankelijk van veel verschillende factoren. Hoe groot de schade is en hoe u verzekerd bent, spelen daarin een grote rol. Bij kosten leest u hoe wij de kosten voor autoruitschade reparatie aan uw Mercedes berekenen en in welke situaties uw verzekering de schade vergoedt.

Monteur, voorruit, autoruit, ruit, auto, schade, ster, sterretje, repareren, reparatie

Maak een afspraak

Autoruitschade aan uw Mercedes? Kom naar GlasGarage. Met meer dan 80 vestigingen, verspreid over heel Nederland, is er altijd een GlasGarage bij u in de buurt. Maak direct een afspraak via de knop hieronder.