GlasGarage Beoordelingen 9,3 / 10  - 4701 klanten
Berijder ziet ster in voorruit

Autoruitschade Audi

Heeft u autoruitschade aan uw Audi? Dan bent u bij de autoruitspecialisten van GlasGarage aan het juiste adres. Bij ons geldt: repareren als het kan, vervangen als het moet. Onze experts beoordelen graag wat in uw geval van toepassing is.

Dichtstbijzijnde vestigingen

Hoe ontstaat autoruitschade?

Autoruitschade aan uw Audi ontstaat vaak door plotselinge temperatuurverschillen (van warm naar koud, of andersom natuurlijk). Daardoor scheurt een sterretje vaak uit tot een barst júist wanneer u op vakantie gaat. Dus gaat u naar de camping in Italië in de zomer? Of juist op wintersport naar Oostenrijk? Controleer uw ruiten dan goed. Maar ook opspattende stukjes asfalt of een steentje kunnen steenslag veroorzaken. Dat is vaak even schrikken! Bovendien kan stormachtig weer ook autoruitschade veroorzaken door rondvliegende takken bijvoorbeeld.

Kun je ruitschade voorkomen?

Bij het voorkomen van autoruitschade aan uw Audi is geluk absoluut nodig. Toch kunt u zich wat gewoontes aanleren waardoor u de kans op ruitschade verkleint. Houd bijvoorbeeld voldoende afstand op de auto voor u. De steentjes die opspatten door het bandenprofiel van degene voor u, zijn vaak de boosdoener van autoruitschade. Zet de autoruitverwarming van uw Audi ook nooit in één keer te hoog. Door het plotselinge temperatuurverschil, kan een sterretje namelijk zo een barst worden.

Autoruit reparatie: als het kan

Zit de ster of het barstje in de voorruit van uw Audi en is de schade kleiner dan een muntstuk van 2 euro? Dan kunnen we de schade meestal gewoon repareren. Laat de voorruit van uw Audi dus niet barsten! Want een sterretje is zo veranderd in een barst. Bekijk autoruitreparatie voor meer informatie.

Autoruit vervangen: als het moet

Is de schade in de voorruit van uw Audi groter dan een muntstuk van 2 euro? Is een sterretje een flinke barst geworden? Of is de achterruit of zijruit van uw Audi beschadigd? Dan moet de ruit vervangen worden. Bekijk voorruit vervangen, achterruit vervangen of zijruit vervangen voor meer informatie.

Uw Audi in goede handen

Bij GlasGarage werken uitsluitend vakmensen bij wie uw Audi in goede handen is. Wat voor type u ook heeft en hoe groot of klein de schade ook is. Onze specialisten mogen zich alleen na een gedegen vakopleiding specialist noemen in het herstellen van autoruitschade.

Wat kost autoruitschade repareren aan uw Audi?

De kosten van het repareren of vervangen van de autoruit van uw Audi, zijn afhankelijk van veel verschillende factoren. Hoe groot de schade is en hoe u verzekerd bent, spelen daarin een grote rol. Bij kosten leest u hoe wij de kosten voor autoruitschade reparatie aan uw Audi berekenen en in welke situaties uw verzekering de schade vergoedt.

Monteur, voorruit, autoruit, ruit, auto, schade, ster, sterretje, repareren, reparatie

Maak een afspraak

Autoruitschade aan uw Audi? Kom naar GlasGarage. Met meer dan 80 vestigingen, verspreid over heel Nederland, is er altijd een GlasGarage bij u in de buurt. Maak direct een afspraak via de knop hieronder.