GlasGarage Apeldoorn

GlasGarage Apeldoorn is al ruim 20 jaar met enorm veel passie en plezier specialist in autoruiten. In die 20 jaar hebben zij niet alleen ervaring opgedaan met personenauto’s, maar ook met vrachtauto’s, campers en oldtimers. Of er dus een barst of een sterretje in uw autoruit zit en of het nou om een reparatie of een vervanging gaat: onze vestiging in Apeldoorn helpt u snel weer op weg.

Autoruit Polijsten

De voorruit van uw auto krijgt flink wat te verwerken. Heeft u krassen door ruitenwissers of ijskrabbers? Laat bij GlasGarage uw ruiten polijsten en u ziet alles weer helder!

Heeft uw voorruit haar beste tijd gehad? Dan kan polijsten een optie zijn die uw licht beschadigde autoruit snel en voordelig weer als nieuw maakt. Dat staat niet alleen een stuk mooier, maar is ook veel veiliger.

Polijsten is betrouwbaar, snel, milieuvriendelijk en vooral ook kostenbesparend. Met de perfect uitgebalanceerde en computergestuurde slijpkop, slijpt deze robot een uiterst dun laagje van het glas van uw voor- of achterruit. Terwijl roterende schijven hun werk doen, verspreidt zich een fijn polijstmiddel over de ruit. Na deze bewerking is uw voorruit weer als nieuw.

Bent u wel of niet verzekerd tegen ruitschade?

Of een autoruitvervanging of –reparatie voor u gratis is, is afhankelijk van hoe u bent verzekerd.

Bent u WA verzekerd? Dan wordt een autoruitreparatie of –vervanging niet vergoed door uw verzekeraar. U kunt bij ons vrijblijvend een WA prijsopgave aanvragen.

Bent u WA beperkt casco verzekerd? Een ruitreparatie is voor u in de meeste gevallen gratis. Voor een autoruitvervanging betaalt u meestal enkel het eigen risico dat vooraf door uw verzekeraar is vastgesteld.

Bent u WA volledig casco verzekerd? Dan is een reparatie of vervanging van uw autoruit in de meeste gevallen gratis. Wij regelen het papierwerk met uw verzekeraar.

Wilt u zeker weten of een autoruitvervanging of –reparatie voor u gratis is? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 0800 – 1246. Onze vestiging in Apeldoorn kan u vertellen hoe u bent verzekerd en of een reparatie of vervanging voor u gratis is.

Autoruit repareren

Is het sterretje in uw voorruit kleiner dan een 2 euro muntstuk? Dan repareren we de voorruit zonder dat de hele ruit vervangen moet worden. We vullen het sterretje met een hars-injectie waardoor uw ruit weer op volle sterkte is. Lees hier meer over autoruitreparatie.

Autoruit vervangen

Heeft u iets meer pech en zit er een sterretje of barst in uw achterruit of zijruit? Of is het sterretje in uw voorruit groter dan een 2 euro muntstuk? Dan moeten we de autoruit vervangen. Lees hier meer over autoruitvervanging.

Kalibreren

Moderne auto’s bevatten steeds meer technologie en hulpmiddel voor de bestuurder. Deze ‘Advanced Driver Assistance Systems’, afgekort ADAS, maken vaak gebruik van een camera die achter de voorruit zit. Om goed te functioneren moet de camera na een voorruitvervanging gekalibreerd worden. Bij GlasGarage Apeldoorn kalibreren we dan ook altijd uw rijhulpsystemen na een voorruitvervanging. Zo kunt u weer veilig de weg op.