GlasGarage Amsterdam West

Onze vestiging in Amsterdam West is een familiebedrijf met bijna 40 jaar ervaring waar service, kwaliteit en waardering voorop staat.  Of er nu een barst of een sterretje in uw autoruit zit en of het nou om een reparatie of een vervanging gaat: GlasGarage Amsterdam West helpt u snel weer op weg.

Naast autoruiten vervangen en herstellen, is GlasGarage Amsterdam gespecialiseerd in het inbouwen van ramen in gesloten bestelwagens. Deze werkzaamheden vinden plaats op de locatie in Zuidoost. Kijk voor meer informatie op hun Facebookpagina.

Bent u wel of niet verzekerd tegen ruitschade?

Of een autoruitvervanging of –reparatie voor u gratis is, is afhankelijk van hoe u bent verzekerd.

Bent u WA verzekerd? Dan wordt een autoruitreparatie of –vervanging niet vergoed door uw verzekeraar. U kunt bij ons vrijblijvend een WA prijsopgave aanvragen.

Bent u WA beperkt casco verzekerd? Een ruitreparatie is voor u in de meeste gevallen gratis. Voor een autoruitvervanging betaalt u meestal enkel het eigen risico dat vooraf door uw verzekeraar is vastgesteld.

Bent u WA volledig casco verzekerd? Dan is een reparatie of vervanging van uw autoruit in de meeste gevallen gratis. Wij regelen het papierwerk met uw verzekeraar.

Wilt u zeker weten of een autoruitvervanging of –reparatie voor u gratis is? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 0800 – 1246. Onze vestiging in Amsterdam West kan u vertellen hoe u bent verzekerd en of een reparatie of vervanging voor u gratis is.

Autoruit repareren

Is het sterretje in uw voorruit kleiner dan een 2 euro muntstuk? Dan repareren we de voorruit zonder dat de hele ruit vervangen moet worden. We vullen het sterretje met een hars-injectie waardoor uw ruit weer op volle sterkte is. Lees hier meer over autoruitreparatie.

Autoruit vervangen

Heeft u iets meer pech en zit er een sterretje of barst in uw achterruit of zijruit? Of is het sterretje in uw voorruit groter dan een 2 euro muntstuk? Dan moeten we de autoruit vervangen. Lees hier meer over autoruitvervanging.

Naast autoruiten vervangen en herstellen, is GlasGarage Amsterdam gespecialiseerd in het inbouwen van ramen in gesloten bestelwagens. Kijk voor meer informatie op hun Facebookpagina.

Kalibreren

Moderne auto’s bevatten steeds meer technologie en hulpmiddel voor de bestuurder. Deze ‘Advanced Driver Assistance Systems’, afgekort ADAS, maken vaak gebruik van een camera die achter de voorruit zit. Om goed te functioneren moet de camera na een voorruitvervanging gekalibreerd worden. Bij GlasGarage Amsterdam West kalibreren we dan ook altijd uw rijhulpsystemen na een voorruitvervanging. Zo kunt u weer veilig de weg op.