Nieuwsblog

22 september 2017
GlasGarage Tips beslagen autoruiten

Tips voor beslagen ruiten

Misthâââg! Het wordt weer kouder buiten. De afgelopen ochtendspitsen werden we met flinke mistbanken geconfronteerd. Het hangt weer in de lucht: vocht. Samen met de temperatuurverschillen in de auto zorgt dat voor… Juist, beslagen ruiten. Irritant! Hoe voorkom je die grote zichtsbelemmeraar? En hoe los je het zo snel mogelijk op? Traffic Radio heeft samen met GlasGarage voor jou alle tips op een rijtje gezet!
31 juli 2017
Snelweg A10 GlasGarage

Afzien op de A10!

  Het is afzien op de A10. Ondanks de vakantietijd kunnen we er de komende tijd de nodige ellende verwachten. Rijkswaterstaat heeft het bekende gereedschap weer tevoorschijn getoverd en gaat de nodige wegwerkzaamheden verrichten.
4 juli 2017
Sirene alarm GlasGarage

Het sirene-alarm van Ford!

Het sirene-alarm van Ford! We herkennen het allemaal wel. Je bent onderweg en ineens hoor je op de achtergrond een sirene naderen. Hoe ver is die weg? Rijd die op mijn rijbaan? Moet ik ruimte maken? Ford heeft er iets geniaals op gevonden bij de ontwikkeling van hun connected cars.
19 juni 2017
Opfiscursus GlasGarage

Ken jij de verkeersregels?

Ken jij de verkeersregels? Ooit, lang geleden toen je moest leren voor je autotheorie-examen… Eerlijk is eerlijk, wat is daar nou van blijven hangen? Snap jij nog wel wat er op de wegen gebeurt en wat er de afgelopen jaren is veranderd? Ja…, of toch niet? Tijd voor een quiz’je?