Nieuwsblog

27 november 2017
Snelweg A10 GlasGarage

Afzien op de A10!

 Afzien op de A10 Het is afzien op de A10. De komende maanden kunnen we er de nodige ellende verwachten, ondanks de vakantietijd.  Het is afzien op de A10! Rijkswaterstaat heeft het bekende gereedschap weer tevoorschijn getoverd en gaat de nodige wegwerkzaamheden verrichten. Weggebruikers kiezen massaal voor omliggende sluiproutes die de drukte helemaal niet kunnen verdragen. Op de Haarlemmerweg (N200) en rondom Sloterdijk is het chaos. Wanneer je alle vertragingen bij elkaar optelt kom je gemiddeld op een dikke 15 kilometer uit tijdens de avondspits. Het advies van Rijkswaterstaat? Gebruik de officiële omleidingen. Maar deze hoor je niet vaak uit […]
24 november 2017
lichtlijn

De lichtlijn: Is het nodig?

Een speciaal verkeerslicht voor WhatsApp’ers: goed of eigenlijk de omgekeerde wereld? Bodegraven experimenteert sinds februari al volop. Met succes! Maar vooralsnog zijn alle meningen behoorlijk verdeeld.
30 oktober 2017
Spitsstroken

Waarom al die rode kruizen?

    Veel weggebruikers hoor je dagelijks eindeloos klagen over alle afgesloten rij- en spitsstroken. Altijd duidelijk te herkennen aan de rode kruizen boven de weg. Ondertussen zijn de twee geopende rijstroken bomvol met auto’s. “Waarom doet Rijkswaterstaat dit?” is de veelgehoorde vraag.
22 september 2017
GlasGarage Tips beslagen autoruiten

Tips voor beslagen ruiten

Misthâââg! Het wordt weer kouder buiten. De afgelopen ochtendspitsen werden we met flinke mistbanken geconfronteerd. Het hangt weer in de lucht: vocht. Samen met de temperatuurverschillen in de auto zorgt dat voor… Juist, beslagen ruiten. Irritant! Hoe voorkom je die grote zichtsbelemmeraar? En hoe los je het zo snel mogelijk op? Traffic Radio heeft samen met GlasGarage voor jou alle tips op een rijtje gezet!